Тя, звездата

Ивелина Христова: Всеки сам може да определи бъдещето си

03.05.2010г. / 09 40ч.
Джадала Мария
Ивелина Христова: Всеки сам може да определи бъдещето си

Ивелина Христова е красива млада дама, печелила редица конкурси за красота. Започнала е да се занимава с мода, след това е минала през бизнеса с недвижими имоти, но след спечелването на телевизионното риалити "Ясновидци" започва основно да помага на хората, чрез своята необикновена дарба. Обича много града, в който живее - Пловдив, и най-голямото й щастие е нейният син Виктор. Ивелина прави прогнози и за Az-jenata.bg.  Ето какво сподели тя специално за нас.

Как открихте ясновидската си дарба?
Ясновидството е дарба, като много други, необясним талант. Много хора притежават по-голяма чувствителност и развита сензорика, но дори и не знаят за това. Просто определят себе си като силно интуитивни.
При определени неочаквани обстоятелства - житейски кризи, стрес, загуба на близък, при заложеност на подобни способности, започваш да усещаш околните по друг, нов начин, да имаш предчувствия за тях и живота им, да пренасяш с лекота върху себе си преживяванията им, радостите и страданията им, очакванията им. При мен инцидент/смъртен случай/ в семейството провокира собствената ми сензитивност, за която става дума.
Имах лична среща от служебен характер с непозната жена, в годините в които работех като брокер. Разговорът ни в един момент стана по-лежерен, и личен, така да се каже ”женски” и тръгна в друга посока. В един момент, абсолютно неочакван и за мен, постигнах нейното пълно изумление, като й казах някои много конкретни и напълно интимни неща, за които нямаше как и от къде да съм предварително информирана. Така се почна. После, в приятелския ми и роднински кръг, хората около мен забелязаха, че когато общуваме свободно, разменяме мисли и споделяме, коментарите, които правя и мненията които давам как ще бъде добре да постъпят, са някак си ангажирани във времето и невъзможни за предвиждане от тях самите. А най-странното беше че след време се случваха и се оказваха повтаряния на моята прогноза.

Как определяте дали някой е дошъл при Вас с истински проблем или просто с някакъв каприз
?
Хората имат различни вълнения, притеснения/за себе си и деца, роднини и близки хора/, но и много общо в страховете си - от самота, болести, финансови неблагополучия. Уважавам човешки всеки проблем и нямам скала да отчитам степента им на значимост. За всеки неговата лична криза и болка са най-големи. Подхождам с респект и давам препоръки на абсолютно всички, дошли при мен за съвет.

Какво е първото нещо, което забелязвате в човека?
Ние създаваме в ежедневието си и принципно, многообразни контакти - служебни, лични, най-разнообразни. Градим отношения и се опитваме да представим себе си, по най-добрия и ефектен начин чрез собственото си “Аз”, което веднага се свързва с името ни. Тъкмо то възбужда в другия отсреща първи асоциации с притежателят му,/визия,характер и индивидуалност на неговата природа/. Обезателно името е средството с което ние налагаме първоначално присъствие и се идентифицираме като индивидуалности сред масата. То трябва да притежава звучност и хармония, нужно е да създава комфорт и да влияе пряко и добре върху възприятията на околните.
Успешни имена за хора, които имат стремеж да правят кариера като политици, икономисти, юристи, спортисти, лекари и някои други са твърдите имена, като Димитър, Тодор, Божидар и прочие. Те предизвикват уважителност и имат тая способност да формират у носителя им качества, като приспособимост, воля, комуникативност, постигане на преждевременна зрялост, упоритост, целеустременост, смелост.
Промяната на името означава търсене на възможност за нов старт в живота.
Подобно решение е съдбоносно винаги и влияе върху по-нататъшните събития, които го съпътстват. Процесът се определя от самите нас, когато сме в състояние на изчерпаност, невъзможност да сложим в ред събитията около нас и личното ни убеждение е, че всичко е като последствие на избора на неподходящо име, кармично непредопределено за успехи, здраве и кариера. Процесът е свързан с нашата готовност да повлияем със собствения си потенциал и ресурс -творчески, физически и всякакъв върху бъдещето си.

За какво мечтаете в личен план?
Може би съм един от малкото хора,които искат да нямат много работа.
Личните ми мечти са свързани с това да бъда здрава, да отгледам и възпитам детето си като добър човек, да съм полезна на другите по-дълго време, да се радвам на любов, щастие и разбиране.

Как планирате времето си?
Аз не мога да планирам деня си предварително. Той може да стартира в малките часове на нощта, с молба за помощ, съвет по телефона или на място. После евентуално ми се налага да пътувам, задължително се срещам с хора. Нямам график или работно време. Обедна почивка също. Рядко излизам и посещавам т.нар. ”светски мероприятия”, като по-честата причина за това е психическата умора, а и това че не приемам добре изкуствената суета и много шум, около някои определени т.нар. ”елитни” ВИП персони. Уикенда съм по правило и приятно задължение с моя 11 годишен син, като напълно се съобразявам с неговата програма, която ми допада напълно. Тя задължително обаче включва разходки на кучето, решаване на домашни, кино.В тоя ред на мисли нека му благодаря, че е винаги разнообразен в идеите си и харесва моята кухня.

Трудно ли е да си жена в днешно време?
Да си жена е трудно, особено в България. Почти е непостижим балансът между кариера, майчинство и поддържане на външна перфектност. Хубаво е да си подкрепен и стимулиран непрекъснато от семейство и приятели и да имаш тяхното непрекъснато одобрение за всичко.
Особено е деликатно положението на дамите, които трябва да се справят ежедневно сами с решаването на битови проблеми и осигуряването на жизнен собствен и на детето си стандарт. Аз също имам принадлежност към тая група и знам със сигурност, че винаги моите отговорности и задължения, са винаги умножени по две. А аз винаги трябва да съм в оная добра форма, в която очаква да съм малкият човек до мен.

Любимо място - обичам природата, селския туризъм. Харесвам Родопите и пътувам често. Живея в град, който обожавам и въпреки съществуването на много възможности и изкушаващи парични оферти, да работя на много други места, аз си предпочитам моя Пловдив, където се чувствам изключително сигурна и много енергийно заредена. Изобщо имам някаква странна, непреодолима емоционална обвързаност с родния си град, която ме кара да бъда щастлива и благодарна на съдбата, за това, че съм родена и живея в него.
Искам, първо и само с вас да споделя и едни мои проекти. Това лято най-после ще намеря време да осъществя едно пътуване до Изтока и сбъдна моя дългогодишна мечта, да срещна хора от една страна позната с уникалните си традиции, култура, многообразие в езици и мощна духовност - Индия. Бих искала да опозная традиционното индийско учение, да постигна развитие, по-успешна себереализация, да притежавам по-голям контрол върху собствената си жизнена енергия и да се науча да я използвам оптимално.
След моето “работно посещение” се надявам да мога да споделя с много хора наученото.

Любима песен - Харесвам стила ”Chill out” и определено ползвам доста композиции, като средство за успешен и пълноценен собствен релакс, а понякога и в работата си. Някои от тях, може да намерите в моя личен сайт и много се надявам, да не се тълкуват само като фон, а и да имат допълнителен ефект върху възприятията на посетителите му. За песен - нямам подчертан интерес към конкретен жанр. Харесвам всичко, което провокира в мен хубаво настроение, усмивка, душевно спокойствие...

Вашето послание към читателките на Az-jenata.bg?
Нека всички бъдат здрави, имат добър късмет и се радват на много любов. Да имат винаги добро самочувствие и внимавайте какво ще си пожелаете - ние имаме съдба, но можем сами да определяме бъдещето си.

Коментирай
2 rate up comment 1 rate down comment
Asq ( преди 11 години )
Пращала съм и смс-и няколко пъти и каквото ми е отговаряла не се е сбъдвало.Едва ли тази женица стои до телефона 24 часа и чака само да и пишем и след 10мин да получим обратен отговор.Мисля,че наистина е като всички шарлатани.Разочарована съм,че в сайта и много добре заблуждават хората,била най-добрата и т.н.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 1 rate down comment
сиси ( преди 11 години )
До Татяна: тази познава, казва се Людмила и е сляпа 0894 31 42 44
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 2 rate down comment
Ирена Гогичева ( преди 11 години )
Не ви ли е срам да лъжете хората?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
49 rate up comment 2 rate down comment
Татяна ( преди 11 години )
Хак е синът ми? А аз нямам син и те са говорили много бръщулевици, че ще се жени и т.н. Ще се норица! Звънях на всички ясновидки и никой нищо не познава още повече гадаят по датата на раждане и без да са ти видяли. Ако има такъв феномен, то ще го изучават учените в света. Задавах на всяка въп-рос - ще се ожени синът ми, а те са отговаряли, че дори ще има 2 деца. А аз нямам син. Ще се ожени нероден Петко. Не харчете пари, моля ви!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
27 rate up comment 2 rate down comment
Ani ( преди 11 години )
Vednaj i az kato vsqko mlado momiche,lybopitno za tova kakvo shte mu se sluchi reshih da izptqrq edin sms.. i q popitah kolko deca shte imam i kakav pol, togava tq mi otgovori dve deca ot dvata pola. Po - kasno i prashtam sashtiq sms sas sashtiq vapros i mi otgovarq 2 momicheta s razlika 3 godini.. Izobshto vqrva li si, na vsichki li zadadeni vaprosi kam neq otgovarq po-razlichen nachin.. Pylen smqh.. ne ne syjelqvam za sms koito i prashtah, zashtoto taka razbrah che tova e edna mrasna igra mrasen biznes, s koito zaribqvat stradashtite hora!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
29 rate up comment 0 rate down comment
коста ( преди 11 години )
на въпросите отговаря с въпроси много некоректно питам я ще продам ли еди какво си тя отговаря колко струва що за гледачка
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 15 rate down comment
aksenia ( преди 11 години )
1 rate up comment 31 rate down comment
ралица ( преди 11 години )
Картите на Ивелина познават.Тя е феноменална.Бих искала и лична среша с нея.Дали идва в Бургас?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
diyana ( преди 11 години )
От редакцията:Прощавайте за забележката, но добре е да се внимава, когато се контактува с непознати хора и когато се публикуват адреси на електронни пощи.do yana yovkova zdravei ne se poznavame no bix iskala ako moge da me svargesh s edna ot teya dve gledacki na koito si se doveryavala blagodarya ti predvaritelno endab.bg***abv.bg
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
6 rate up comment 0 rate down comment
Анонимно ( преди 11 години )
Атанасееее... ти сигурно допускаш, че има истински врачки и гледачки?! Колко още години ще ти трябват, че да проумееш, ти, и такива като тебе, че мошениците, изобщо, такива хора, които се възползват от празните суеверия на хората са си мошеници? Добре, че поне си го написал това, да гледат други като тебе, вярващи в глупости, че да не си губят времето и парите за тоя дето духа, а по-точно изобщо не духа, само глупости дрънка и взима пари. Поне да духаше...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар