Свободно време

Луксозни подаръци за любими хора

13.10.2010г. / 17 57ч.
Мария Дуковска
Луксозни подаръци за любими хора

Когато обичаме и държим на някого, близък до нашето сърце, желаем да му направим най-прекрасния подарък за неговия празник. Затова често събираме пари, дори месеци преди повода, за да можем да имаме достатъчна сума за хубав и луксозен подарък. Дар, който да остане дълбок спомен за любимия ни човек.

Ето няколко предложения, които ще ви помогнат при избора на най-подходящия и скъп подарък:

Скъп часовник. Напук на народното мислене, че часовник не се подарява, защото носи лош късмет, именно това са най-полезните и хубави подаръци. Когато часовникът е от качествена марка, той е едновременно и полезен за въпросния човек, и е аксесоар, който ще краси ръката му. Такъв подарък е прекрасен избор, както за мъж, така и за дама.

Екскурзия или круиз в чужбина. Този подарък е скъпо удоволствие, но пък е най-страхотният спомен за любим човек. Също така е вариант за сватбен подарък, ако скоро ще кумувате. Младоженците биха се зарадвали много на един сватбен круиз, като не е задължително цялата сума да погасявате вие. В момента всички агенции работят с т.нар. ваучери - заплащате определена сума, която покрива самолетните билети например, дават ви ваучер за това и вие го подарявате.

Бижута. Всяка жена знае тази крилата фраза, че "най-добрите приятели на жените са диамантите". Няма как, жени сме и обичаме, не, поправка, обожаваме бижутата, и особено скъпите. Най-добрият подарък за приятелка или любима жена е именно този. Много е важно, разбира се, да се познава вкусът на дамата, какви предпочитания има към скъпоценните камъни. Едва тогава може да се прибегне към покупка.

Жилище. Трудно е да се повярва, че в сегашната ни ситуация, точно в България, някой може да подари жилище като скъп и луксозен подарък. Е, да, но има и хора с не толкова ограничени възможности. И това е един незабравим подарък, който наистина остава спомен за цял живот...

Домашен любимец. Куче, котка, заек, чинчила, хамстер, дори змия - разнообразието от животни, които желаем да гледаме в дома си, непрекъснато расте. Класическият избор е естествено кучето и котката. Но дори и при тях, ако искате подаръкът ви да е незабравим, трябва да се спрете на домашен любимец с известна и рядка порода, което по-трудно се намира, за да изненадате любимия си човек. Хит в последно време са декоративните малки кученца, които дамите могат да носят в чантата си. Разбира се, това не е хуманен начин да гледаш животното си, но изборът как го правите, е ваш. Сред интересните и не много скъпоструващи породи кучета са мопс. Сладки, малки и жените са луди по тях. Какво повече да искаме за перфектния подарък?

* * *

Ще ставам баба - какво да им подаря?
Сувенир - бонсай от леща
Хороскоп, парфюм и бельо - подарък за абитуриент

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
моника ( преди 11 години )
хубаво е да си помечтаем... аз досега не съм получавала луксозен подарък. ако ме питат дали искам пръстен с диамант или екскурзия - ще кажа екскурзия.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време