Здраве и красота

Как да прикрием с дрехи излишните си килограми?

17.11.2010г. / 16 44ч.
Мария Дуковска
Как да прикрием с дрехи излишните си килограми?

Навлизаме в зимния период, когато празниците са сякаш през ден и съответно по-често хапваме и пийваме, отколкото да се движим. Традиционно това са и дните, в които качваме повече килца от предвиденото и е време да помислим как да ги прикрием ефективно.

Вариант 1:

Не обличайте полепнали по вас дънки и панталони. Заменете ги с по-широки такива. Така хем ще ви е удобно, хем ще изглеждате по-добре. Ако имате излишните килограми, забравете за дънките тип цигара, които се спускат плътно по крака. Така ще очертаете всеки малък и не толкова малък недостатък.

Вариант 2:

Наблегнете на деколтето и аксесоарите. Когато сте прекалили с хапването, а все пак държите да изглеждате добре, наблегнете на други части от тялото си, като например деколтето. С по-широки панталони или пола, може да изберете блуза или ризка с голямо деколте, но не прекалено вулгарно. Оставете нещо и на въображението. Добро решение за отвличане на вниманието от понаедрялото ви дупе, са екстравагантните бижута, шалове, шапки.

Вариант 3:

Време е за високи токчета! Обуйте високи, секси ботуши и веднага ще бъдете забелязана! Обувките с висок ток визуално ни издължават и правят по-слаби. Така ще изглеждаме по-добре, а и секси ще потропваме с токче.

* * *

Пости за отслабване, пости за здраве
Свалете килограми с мед и канела
Как да отслабнем лесно и сигурно
Защо не успяваме с диетите

Коментирай
1 rate up comment 1 rate down comment
Деница Петрова ( преди 7 години )
Здравейте! Поздравления за добрия материал по темата! Аз лично съм макси дама и за мен откриването на подходящото като вид и размер облекло бе "мисия невъзможна" да не говорим да успея да си намеря нещо българско. Но това вече не е така *** открих всичко от което имах нужда. Надявам се да съм била полезна на някой като мен.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 1 rate down comment
бутафор ( преди 11 години )
Абе дебелото си е дебело, не може се прикри!!! А с възрастта тлъстинките си идват в повече!!!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 1 rate down comment
криси ( преди 11 години )
А аз видях младо момиче с доста килца отгоре, облечено като фолкаджийка. Голямо деколте, перхидрол, мини поличка и високи токчета. Прекарала е толкова време пред огледалото, а можеше да поспортува! Моят съвет към младите дами: Повече спорт, по-малко кюфтета!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 1 rate down comment
роси ( преди 11 години )
наскоро видях една жена, която имаше мъничко излишни килограми. тя беше много елегантна, семпло облечена. на врата си беше завързала хубав, дълъг шал, който се спускаше чак до корема й. така умело шалът скриваше малките тлъстинки.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар