Интимно

Тест проверява дали сме един за друг преди брака

07.01.2011г. / 09 05ч.
Аз жената
Тест проверява дали сме един за друг преди брака

Колко по-лесно би било и колко тревоги, пари за сватба, развод, обезщетения и издръжки, би ни спестил един нов тест, който проучва двойките преди брака дали са съвместими характери. Идеята за един такъв тест идва от британска кантора, специализирана в семейното право, която призовава двойките да попълнят "въпросника й за съвместимост" преди да се оженят или да решат да живеят заедно.

Тестът, разработен от британците, разглежда важни въпроси като финансите, семейните връзки, децата и стремежите, които създават проблеми в повечето семейства. Един от мотивите на кантората да прави този тест на бъдещите младоженци е, че ако те покажат явна несъвместимост, все още имат шанс да не предприемат крачката. Друг е въпросът, че понякога, дори и да имаме различни виждания от партньора ни, все пак го обичаме и можем да бъдем заедно.

Ето и някои от най-задаваните въпроси на двойките:

- Знаете ли размера на имуществото си? Как двамата възприемате поделянето на това имущество? Имате ли еднакво отношение към пестенето?Дали някой от вас смята определена покупка за съществена, а другият я приема за "безразсъден харч"?

- Ще искате ли да напуснете работа, когато имате дете? Какво мисли за това партньорът ви и можете ли да се справите финансово? Какво мислите за работата на непълен работен ден? Искате ли деца? Колко? Как искате да възпитавате децата си?

- Кой ще се грижи за финансите? Ще поделяте ли по равно домакинските си задължения? Кой ще поеме отговорността да плаща сметките?

- Харесва ли ви да правите едни и същи неща в свободното си време? Имате ли общи интереси?

Въпросите продължават още в категории Финанси, Свободно време, Деца, Семейство, Работа, Начин на живот, Разходи.

* * *

Какво е любовта – химична реакция или много повече?
Какво най-често премълчават мъжете?
Можем ли да разгадаем мъжкото съзнание?
Как да го накарам да ме чуе?
7 трика да останем влюбени по-дълго

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
Весела ( преди 11 години )
Това е супер,обаче къде в България може да се подложиш на такъв тест?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време