Интимно

Преодолейте раздялата с купони, нови дрехи и секс!

13.01.2011г. / 09 15ч.
Нина Иванова
Преодолейте раздялата с купони, нови дрехи и секс!

Наскоро сте преживели съкрушителна раздяла с любимия мъж, с когото си представяхте как ще изживеете живота си. Но поради една или друга причина той ви остави сама и продължи пътя си без вас, редно е и вие да го направите. Забравете за самосъжалението и носните кърпички, вземете се в ръце и бъдете сигурна, че отново ще обичате, дори и по-силно!

Нормално е първите дни след раздялата да са вашия период на тъгуване, особено ако връзката ви е била дългогодишна. Поплачете и тъгувайте, но не прекалено дълго, нека бъдат само няколко дни, след което започнете отначало. Ето как:

1. Шопинг
Изглежда ви банално и дори леко повърхностно, но наистина върши работа. Излезте на една дълга разходка по магазините с добра приятелка или дори сама. Ако не разполагате с голям бюджет, не се притеснявайте. Понякога и една малка покупка като ефектно червило или ново бельо може да ви накара да разцъфтите в прекрасна усмивка. Да не забравяме, че когато жените пазаруват, в организма им се отделя хормонът на щастието, тъй че тази стъпка е абсолютно задължителна за вашето емоционално оздравяване.

2. Купон
Продължаваме терапията с вашето съботно парти. Ако скоро никой не ви е канил на купон, ами организирайте си го сама. Във века на супер технологиите, има безброй Интернет начини да свържете много и различни хора, да ги поканите на партито си, като подчертаете, че предоставяне терена и част от напитките, но е препоръчително всеки да допринесе с нещо за купона. В неделя сутрин може и да ви боли малко главата от тежката нощ, но със сигурност поне за няколко часа ще сте забравили за любовната си мъка, нали?

3. Клин клин избива
Неслучайно народната мъдрост ни е оставила в наследство тази чудна поговорка. Ами, да, загубили сте една любов, време е за нова! Облечете се, направете се красива за СЕБЕ си, и едва тогава ще бъдете красива и за другите. Отидете на среща с нов мъж, дори и организирана от добрите ви приятели, влезли в ролята на "сводници". Никога не се знае какъв заек ще излезе от шапката на фокусника, може пък да е вашата нова и голяма любов!

4. Секс
Ще кажете "Хей, това не го ли правят мъжете?" Да, след раздяла (а понякога и причина за самата раздяла) е безразборният секс, към който повечето мъже прибягват, за да забравят любовната си разлъка. Вие не бъдете толкова безразборна, търсейки си мъж с когото да прекарате нощта, но се отпуснете малко, излезте красива и секси на бар и за една вечер си позволете да бъдете фаталната жена. Жената, която знае какво търси и как да си го намери. Дори и да е авантюра само за една нощ, ако знаете, че е така, ще й се насладите максимално и ще си възвърнете секси самочувствието на тигрица! Действайте смело напред!

* * *

Тест проверява дали сме един за друг преди брака
Топ 10 на най-любимите любовни песни
8 условия за незабравим секс
Какво най-често премълчават мъжете?
Как да го изловим в изневяра?

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
К ( преди 11 години )
много повърхностно написано
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
D. ( преди 11 години )
По т.4 - и не забеавяйте сексът да е безопасен. Защото само една болест, предавана по полов път, ви липсва в това състояние.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар