Здраве и красота

Тънка талия с детски обръч

25.03.2011г. / 15 57ч.
Вергиния Генова
Тънка талия с детски обръч

Почти във всеки дом с малки деца, особено момиченца, няма как да не се подмята пластмасов обръч. Ако децата вече са му се нарадвали, може би сте на крачка от това да го изхвърлите. Не го правете!
Използвайте го, не се лишавайте от този ценен уред! А ако нямате, непременно си купете, не са скъпи, пък могат да ви помогнат много в борбата с килограмите и обездвижването.

Обръчът не заема почти никакво място, а благодарение на него можете да практикувате гимнастика у дома.

Припомнете си, че обръчите не са само за забавление на децата, а и уред за постигане на по-тънка талия.

Въртенето на обръч укрепва мускулатурата както на бедрата, така и на корема, наред с това подобрява кръвообращението. Ако правите широки кръгове при въртенето, спокойно можете да работите върху различни части на тялото с постигане на максимален ефект. Спокойно можете да започнете с разгрявка и да се занимавате с обръча в продължение на 15-30 минути – резултатът няма да закъснее. Разбира се, както и при други упражнения трябва да се приложи постоянство и да се комбинира със здравословен ритъм на живот. Колкото по-дълго въртите обръч (примерно по 1 час на ден) и колкото по-често го правите (всеки ден) толкова по-добре за вашата фигура.
Но дори да нямате толкова време и търпение, дори да е между другото или да се забавлявате с децата, помнете, че все пак е движение и е по-добре, отколкото нищо.
Не забравяйте, че Мишел Обама поддържа перфектната си фигура именно с въртене на обръч.
Гледайки я по телевизията – помислете – не е ли добра идея да включите и обръч в борбата за тънка талия?

Прочетете още:

Коментирай