Интимно

5 знака, че той ще ви предложи брак

12.05.2011г. / 09 28ч.
Аз жената
5 знака, че той ще ви предложи брак

Годежът е прелюдия към сватбата – един от най-щастливите дни на всяка жена. Гаджета сте от достатъчно дълго време и от няколко седмици усещате, че той е станал нервен и сякаш крои нещо. Разберете дали това няма да са предложение за брак и красив пръстен.

1. Той ви помага повече от преди.
Забелязвате, че изведнъж у него се появява желание да измие чиниите или пък да смени чаршафите вместо вас. Това е неговият начин да ви покаже, че става за съпруг, държи на дома и ще върши домакинската работа наравно с вас.

2. Хвали себе си.
Той знае добре, че имате своя кариера и можете сама да се грижите за себе си, но като повечето мъже иска той да е финансовият стълб на семейството. Това означава да има добра работа, прилична заплата и да няма заеми. Мъжете инстинктивно искат да се грижат за своята нежна половинка, така че нищо чудно преди да ви попита дали искате да прекарате живота си заедно, да се перчи с добре свършена работа или пък бонус от шефа.

3. Държи се сякаш тъкмо сте започнали да се срещате.
Отново цветя и изискани вечери? Всъщност се опитва да се подсигури, че когато дойде големият момент, вие ще кажете „да“. Според „Космополитън“ за много мъже предизвикателството да предложат брак, е особено вълнуващо и освежава връзката.

4. Разпитва ви.
Когато дойде време да попита „Ще се омъжиш ли за мен?“, той със сигурност ще иска този момент да е специален и незабравим за вас. Това обаче означава, че ще му е нужна повече информация за вас – например кое е любимото ви място или пък най-приятния спомен от детството ви. А и той добре знае, че приятелите ви ще питат „Как ти предложи?“ и иска да имате страхотна история за разказване.

5. Много е изнервен.
В големия ден той ще е доста нервен. Дори и да е сигурен, че ще кажете „да“, пак ще се притеснява дали всичко останало ще протече по план. Ако изпада в ужас от прогнозата за времето за уикенда или пък категорично настоява да си поръчате шоколадова торта за десерт, значи ще получите блестящ годежен пръстен.

Прочетете още:

Коментирай
Притчи, мъдрости, цитати