Мода

Бански костюми лято 2011 – екзотика и ярки цветове

15.05.2011г. / 12 38ч.
Мария Дуковска
Бански костюми лято 2011 – екзотика и ярки цветове

Месец май е почти вече зад гърба ни и лятото приближава стремително бързо! Досещате се какво ни очаква след по-малко от месец, нали? Идва сезонът на летните отпуски, разпускащите ваканции и разбира се, най-любимата дестинация тогава е морето!

За нас, дамите, летните ваканции са много повече от почивка с любимите хора. Те са момент, в който освен да разпуснем, искаме да бъдем и много привлекателни, да покажем секси тяло и дрешки.

Най-важният аксесоар за лятната морска почивка е задължителният бански костюм. Дрехи може и да не взимате много, но без бански накъде? Затова изборът му се превръща в изключително важна мисия, която не позволява никакви грешки. За да изберем най-подходящия бански костюм, е време да започнем обиколките по магазините в търсене на атрактивни летни аксесоари.

Тенденциите лято 2011

Екзотика и африкански принтове ще владеят тенденциите за лято 2011.Според водещи компании за бански костюми, през този сезон дамите трябва да заложат изцяло на женствените форми. Хитови са моделите бански с шевове, щампи и апликации, умело разположени във формите на кройките, а дълбочината на деколтето и бикините могат да се коригират чрез шнурове, придавайки по-стройна визия на силуета.

Цветовете, които ще предизвикват мъжките погледи, са тюркоазено, червено, жълто, оранжево, небесно синьо, розово.

Отново много актуални ще са банските от 2 части, като е задължително цветовете на горната и долната част да са в различни и ярки нюанси.

За дамите, които задължително следват тенденциите и не искат да изостават, са идеални моделите бански триъгълни бикини в един цвят, като горнището (ако слагате такова), може да бъде с връзки през шията или с класически презрамки.

Прочетете още:

Коментирай