Мода

Какви обувки да изберем за пролетта?

27.04.2011г. / 09 31ч.
Нина Иванова
Какви обувки да изберем за пролетта?

Ако все още не сте успели да си купите удобни обувки за пролетта, време е да го направите. Сред модните хитове тази пролет са ниските обувки, познати като пантофките на Пепеляшка. Обувките, които ще красят краката ви през този сезон трябва да са много ниски, почти равни или със съвсем малък ток. Върхът им да е леко заострен и задължително обсипан с камъни, съветват модните специалисти.

Балетните пантофки са задължителен детайл в гардероба ни през пролетта, защото са изключително удобни за ежедневието. Ниските обувки са идеални за работния ден в офиса, а ексцентричният детайл като камъчетата ги прави да изглеждат не толкова делнични.

Известни дизайнери като Lanvin и Miu Miu избраха в пролетните си колекции акцент да са именно плоските обувки, като най-честите съчетания са тези с камъни, дантела и с връзки около глезена. Последните са идеални за топлото време, когато можем да облечем пола или къс панталон, с които ще подчертаем красивите си крака.

Цветовете, на които може да се спрете са традиционното черно, но в комбинация с камъни или някакъв акцент. Нюанси на кафяво и сиво също са вариант, а по-ексцентричните дами могат да изберат и някой по-свеж цвят като розово, червено или лилаво. И не забравяйте, най-важното е не да сте в крак с модата, а това, което обличате да ви стои добре и да ви кара да се чувствате по-красиви от всякога!

Прочетете още:

Коментирай