Интимно

Зеленчуци и плодове намекват за секс

28.05.2011г. / 13 47ч.
Аз жената
Зеленчуци и плодове намекват за секс

Природни секс играчки, които няма да намерите в секс магазин. Запасете се с еротични ягоди, страстни банани, пулсиращи от удоволствие портокали за незабравимо удоволствие.

\n

Знаете, че има зеленчуци и плодове с отдавнашна сексуална слава. Не като афродизиаци, а защото поради сексуално ориентираното ни въображение лимоните, портокалите, дините, сливите, бананите и краставиците на външен вид ни напомнят за страстни интимни ласки. Но не е само това – дори на парченца те играят главна роля в любовната игра.

Затова те са чести герои във вицове, телевизионни и интернет реклами, книги и филми. Не рядко взимат участие и в интимните игри за разнообразяване и съживяване на традиционния и скучен секс. Няма нищо по-изострящо страстта от споделения пресен плод, чийто сок се разлива по устните. Или няколко резенчета ягоди, пръснати по тялото на любимия. Другите им употреби оставям на вашата фантазия. Подобни „интимни добавки“ няма да намерите в нито един секс магазин, а на пазара. Ако не се престрашите да включите в любовното си меню подобни закачки, дори обикновена плодова или зеленчукова салата, която сервирате на любимия, докато сте облечена в еротично бельо, а защо не и по кухненска престилка, ще ви донесе успех.

Хайде сега, тичайте до магазина, защото плодовете и зеленчуците са полезни не само за физическото, но и за сексуалното здраве. Това ви го казвам, аз, вашата секс приятелка.

\n

Прочетете още:

Коментирай