Интимно

Секс пози за максимално удоволствие

29.05.2011г. / 16 58ч.
Аз жената
Секс пози за максимално удоволствие

Ето няколко предложения със секс пози, които могат да ни помогнат да достигнем до така желания оргазъм, както и да мечтаем за още:

Поза „Права до стената“

\n

Тази поза не е случайно сред най-добрите позиции за достигане до оргазъм. Когато сте изправена, а партньорът ви е отзад, идеално се стимулира G-точката и оргазмът е само въпрос на броени минути наслада :-) Тази поза върши страхотна работа, когато времето ви е ограничено и целите бързо да свършите ведно с партньора си. Позицията на мъжа, който стои плътно зад вас, допълнително увеличава сексуалното напрежение и възбуда.

\n

Поза „На върха“

\n

Позата, известна като на върха или райско удоволствие, е следната: мъжът е в седнала позиция, а вие сте седнала в скута му, с лице към него. Ако досега достигането на оргазъм за вас е било мисия невъзможна, опитайте с тази поза и няма да сгрешите. Позицията гарантира стимулация на няколко ерогенни зони, включително и на G-точката.

\n

Поза „Лице в лице“

\n

Една от най-романтичните пози, идеална за двойките, които са влюбени отскоро. Позицията да сте лице в лице с любимия мъж, да изучавате реакциите и движенията му, както и той да ви наблюдава, допълнително увеличават възбудата ви. Интимност и нежност могат да се открият в тази поза, в която страстта отстъпва място на истинската любов...

\n

Поза „Секси лъжички“

\n

Класическата поза, наречена лъжички, когато вие сте легнали странично и партньорът ви е зад вас, е леко усъвършенствана с детайла, че вие сте със свити крака, за допълнителна стимулация. Идеална поза за леко мързеливия, неделен секс, когато все още ни се спи, но удоволствието е прекалено голямо, за да го пренебрегнем!

Прочетете още:

Коментирай