Интимно

Няколко правила за секса на открито

26.08.2011г. / 23 40ч.
Аз жената
Няколко правила за секса на открито

Остава малко от лятото и ако още не сте правили секс на открито и необичайно място значи трябва бързо да наваксате. В случай, че идеята за секс навън страшно ви възбужда, но в същото време и много ви притеснява, постарайте се да спазите следните правила:
1. Сексът на публично място по принцип включва вероятността да ви хванат, все пак в това е тръпката. На повечето хора обаче няма да им е приятно да ви видят както майка ви е родила. За това все пак внимателно преценете дали да го направите или не.
2. Дами, носете пола или рокля, но без бельо. Точно сега няма нужда да се правите на недостъпна. В случай, че ви хванат по-лесно е да избягате, ако сте с рокля вместо с дънки, свалени до глезените.
3. Ако го планирате сред природата, си носете одеяло. Колкото и да е възбуждащ секса на открито, тръните и буболечките не са приятни.
4. Намажете със слънцезащитен крем частите от тялото, които по принцип криете под банския. Все пак внимавайте да не попадне крем в интимните ви части.
5. Използвайте презерватив - така всичко ще е по-чисто след края, особено ако наоколо няма течаща вода.
6. След като се насладите един на друг, съберете всичко, което сте разхвърляли по тревата и дърветата. Не оставяйте доказателства, на които биха могли да се натъкнат невинни хора.

Прочетете още:

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
мммм ( преди 11 години )
0 rate up comment 0 rate down comment
* ( преди 11 години )
Само не разбрах 4-та точка -защо трябва да съм намазана със слънцезащитен крем и то на местата, които си закривам с банския ?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар