Интимно

Секс и ласки успокояват нервите на мъжете по празниците

21.12.2011г. / 16 13ч.
Аз жената
Секс и ласки успокояват нервите на мъжете по празниците

Дойде ли празник – Коледа, Нова година, годишнина и всякакви други чествания – средностатистическият български мъж става избухлив и нервен и може да бъде успокоен само със секс. И после с любимата му бира или водка с доматен сок. Вие по-добре знаете какво обича.

\n

Причините за избухливостта му са само две:
1. От празнично суетене и подготовка жената толкова се изтормозва и изтощава, че за секс не остават време и сили.

2. Втората не маловажна причина е, че синонимът на думата празник е харчене на пари. Естествено, ние, жените, искаме да изглеждаме неповторими във важния ден, а за това значи да инвестираме поне в прическа, маникюр и нова рокля. Следват и не малко разходи за посрещане на гости или за пътуване по празниците. Всичко това кара мъжа да се чувства несигурен и разклатен финансово. Следователно нещастен. В заключение – изключително изнервен.

\n

Умните жени ще намерят времето и мястото интимните ласки да се състоят, ако не искат половинките им да им съсипят празника с мърморене, натякване, сърдене и т. н. Всъщност да не бъдем излишни псевдо моралистки – женските хормони също ще са доволни. Освен хормоните ни, сексът ще накара кожата ни да порозовее, да се опъне, а очите ни да заблестят – това в нито един козметичен салон не могат да го постигнат.

\n

Това ви го казвам аз, вашата секс приятелка. Сега ви пожелавам Весела и мирна 2012 година! Не забравяйте да мислите за щастието на себе си, децата и мъжа си!

\n

Прочетете още:

Коментирай