Семейство

Костенурка за подарък – символ на дълголетие

26.01.2012г. / 10 17ч.
Вергиния Генова
Костенурка за подарък – символ на дълголетие

Всеки знае, че костенурката е символ на дълголетие и е подходящ подарък за нашите родители и за всеки, на когото искаме да пожелаем дълги години здраве и щастие.

Костенурката още е символ на постоянството, мъдростта и търпението. Тя поддържа космическия ред. Предпазва от раздори, караници и огън. Това я прави подходящ подарък и за семейства, с пожелание да са сплотени, успешни и да доживеят до дълбоки старини заедно.

Освен това обаче костенурката е подходяща и за старт в кариерата. Спокойно може да я подарявате на някого при започване на нова работа или като пожелание за израстване в кариерата. Тя ще ви запознае с правилните хора и ще отблъсне онези, които ще ви носят неприятности в работата. Така че една костенурка на бюрото никому няма да навреди.

Смята се, че колкото пък повече костенурки имате в дома си, толкова повече късмет ще имате.
В момента на пазара може да намерите невероятно изящни изработки на всякакви подобни сувенири. А костенурка може да изберете от златна брошка с перлени камъчета, до мраморна, метална или дървена. Каквато си пожелаете и в каквито размери си пожелаете.

А защо не живи декоративни костенурки – невероятно тихи и мили животинки са. Водните костенурки ще ви зареждат с положителна енергия, ще ви идват умни мисли докато ги съзерцавате, ще ви успокояват и ще ви показват живота от към простичката страна. Ето защо и да не вярвате във фън шуй и символиката на животни и предмети, винаги има положителен ефект да си гледате нещо живо у дома.

Прочетете още:

Коментирай