Здраве и красота

Тайните за красота и стегнато тяло на Дженифър Анистън

28.02.2012г. / 09 59ч.
Нина Иванова
Тайните за красота и стегнато тяло на Дженифър Анистън

Дженифър Анистън е една от най-красивите жени в Холивуд, известна с чаровната си усмивка и прекрасно, стегнато тяло. Бившата съпруга на Брад Пит, все още изглежда прекрасно, макар и да премина заветните 40 години. Ето някои от тайните й, които я правят толкова красива и блестяща кинозвезда.

1. Яде много риба. Не е почитател на месото и предпочита да яде рибни продукти и морски деликатеси. Те помагат, както на фигурата й, така и на общото здравословно състояние, заради изключително полезните аминокиселини в нея.

2. Внимава с коктейлите и алкохола. Признава, че много обича червено вино и мартини, но се ограничава само до едно питие.

3. Прави тренировките си забавни. Анистън не отрича, че тренира поне по час на ден, но е измислила начин спортните занимания да са й приятни. Винаги тренира, докато слуша музика и така повдига настроението си.

4. Постоянство. Най-голямата тайна на Дженифър Анистън е, че е винаги постоянна в режима си на хранене и спорт. Затова и никога не е била забелязвана за толкова години в шоубизнеса с наднормено тегло или по-различна визия. Поддържа постоянни килограми и признава, че се чувства прекрасно!

Снимка: Reuters

Прочетете още:

Коментирай
Здраве и красота