Мода

Ултрамодерно бельо и бански костюми с антицелулитен ефект

20.03.2012г. / 14 42ч.
Аз жената
Ултрамодерно бельо и бански костюми с антицелулитен ефект

През този сезон плажовете и басейните ще се превърнат в модни подиуми благодарение на банските костюми „Shape Sensation“ от серията Aqua collection, които ще се появят за първи път на пазара.

Новите модели от серията оформящо бельо са резултат от дързък и иновативен подход. Изработена от иновативни технологии с охлаждащ и антицелулитен ефект, пролетно-лятната колекция на Triumph, която за пръв път включва и бански костюми, окуражава дамите да демонстрират още по-смело женствените извивки на своето тяло.

Новите материи са наистина сензационни и идват точно навреме за летния сезон – Diamond и Cool Sensation series осигуряват усещане за прохлада и го запазват – дори когато температурите се покачват. Текстилните влакна Xtra Dry и Coolmax(r) отвеждат влагата и запазват кожата на тялото суха и свежа. Има и още една новост – вече е възможно и постигането на дълготраен оформящ ефект – при носене на моделите бельо от серията Sleek Sensation, изработени от материя, съдържаща микро гранули с антицелулитен ефект. Материята, от която е изработена серията Sleek Sensation съдържа микрогранули с кофеин, ретинол и церамид, които имат свойството да изгарят мазнините и постигат антицелулитен ефект. Независима лаборатория е установила, че при носене по 8 часа на ден в продължение на 1 месец, при 63% от подложилите се на теста жени обиколката на талията, бедрата и ханша е намаляла с 2 см. При това – антицелулитният ефект на бельото се запазва дори след 100 изпирания.

Моделите от серията дават на жените увереността, че изглеждат добре от всеки възможен ъгъл. Голямото разнообразие от материи, десени и цветове, „невидимите“ шевове и моделиращият ефект – от средно до високо ниво на пристягане, който осигурява, прави бельото подходящо за всеки тип фигура и всяка ситуация.

Снимки: Triumph

Прочетете още:

Коментирай