Интимно

Най-лошата първа среща

25.03.2012г. / 19 51ч.
Аз жената
Най-лошата първа среща

След флирт, размяна на погледи и хиляди фантазии, идва времето на първата среща. Подготовката за нея обикновено отнема часове на жените, включвайки дълги разкрасителни процедури, чудене какво да се облече за горещата среща и колко секси да е то. Най-накрая срещата се осъществява, той идва и отивате в някое усамотено място, за да се опознаете по-добре. Но... какво се случва там, което ще ви накара да запомните срещата като най-лошата в живота ви:

1. Той идва облечен с къси, спортни панталонки, тениска и мръсни маратонки.

Нека не бъдем сноби още от първата минута, но няма как да не направи лошо впечатление немарливият външен вид. Може да не е облечен строго официално, но да дойде с кални кецове... Е, това вече е неуважение!

2. Отивате в най-неугледното кафене, с пластмасови маси и столове на улицата.

Може да не ви заведе в най-лъскавия ресторант в града, но може и да се постарае поне малко да ви е комфортно. Как да се отпуснете да разкажете за себе си, докато покрай вас минават десетки хора или пък още по-зле – профучават коли и трамваи!

3. Мирише на пот.

Само на Леонардо ди Каприо му е простено на първа среща да мирише на пот, тъй като той е природозащитник и не използва парфюми, за да не увеличава допълнително озоновата дупка. Прощавай, ти Лео ли беше? Не? Тогава бързо се изкъпи и си сложи поне две капки парфюм!

4. Говори само за футбол, колко е скъп животът напоследък и как никога, за нищо на света не би се оженил.

Моля-я? Ако има неща, които не се казват на първа среща, точно това са темите, които трябва да избягвате.

5. И най-накрая, заветният миг – сметката!

Сервитьорът ви носи сметката. По традиция я подава на кавалера. Той, от своя страна я взима, поглежда и оставя на масата точно: 50% от общата сума, без бакшиш! Поглежда ви със самочувствие и казва: делим си я, нали? Ужас, хиляди пъти ужас! Да, може да сме еманципирани жени, да работим и изкарваме пари, но все пак имаме нужда да се чувстваме от време на време слабия пол, закриляния пол. Да изведеш дама на среща, след като си я поканил и да платиш сметката, не означава да я носиш на гръб цял живот. Но е признак на кавалерство и уважение, който всеки мъж би трябвало да умее да покаже... поне на първа среща.

Снимка: Reuters

Прочетете още:

Коментирай
1 rate up comment 5 rate down comment
Й ( преди 11 години )
"делим си я, нали? Ужас, хиляди пъти ужас! "Нали искате да сте равни в мъжете, а пък като дойде време за сметки ???
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
6 rate up comment 0 rate down comment
Ventsislava ( преди 11 години )
На мен ми се е случвало /това с деленето на сметката - втора среща нямаше..иначе съм имала 2 гаджета, от които имах доста по-добри възможности и редовно съм плащала екскурзии и вечери, но не на първа среща..смешно е, в моя случай, аз съм на 26, излизам с МЪЖ на 33, адвокат???.....и си плащам салатата и чашата вино - да аз съм независима и изкарвам повече от достъчно да си плащам сама вечерите, но за какво ми е такъв *** и СТИСЛЬО, които една вечеря не може да се прежали да плати???Покъртително!!!!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време