Мода

Най-нежната и красива рокля за сватба

25.03.2012г. / 20 43ч.
Нина Иванова
Най-нежната и красива рокля за сватба

През изминалата вече 2011-а година, едно светско събитие бе по страниците на всички издания и във фокуса на централните емисии – сватбата на принц Уилям и Кейт Мидълтън.

Елегантна, царствена и много красива беше сватбената церемония, впечатлила над 1 милиард телевизионни зрители, които я проследиха на живо.

Една дама обаче почти успя да засенчи блясъка на Кейт, дори без да го иска, и това беше сестра й – Филипа Мидълтън. И двете дами бяха облечени в модни шедьоври от дизайнерската къща на Алекзандър Маккуин.

Роклята на Пипа, както е по-известна в медиите, впечатли модните специалисти, заради семплия, но изключително елегантен и нежен стил. С деликатно деколте, фино подчертаващо женската й прелест, Филипа Мидълтън бе напълно достойна да бъде обявена за най-стилна дама на сватбата (след сестра си, разбира се).

Доскоро моделът на роклята й бе сред най-търсените в магазини и бутици, дори и само да наподобява на нея. Но от няколко дни роклята е вече официално обявена за продан в линията на британския дизайнер Маккуин. Цената й е 3,545 долара и я има единствено в размери 44 и 46, поне за момента.

Така че ако имате излишни по-малко от 4,000 долара и търсите най-елегантната рокля за сватба, може да я закупите във всеки един момент.

Снимка: Reuters

Прочетете още:

Коментирай