Майчинство

Как да защитим деликатната бебешка кожа от вредните влияния на външната среда?

01.04.2012г. / 12 21ч.
Аз жената
Как да защитим деликатната бебешка кожа от вредните влияния на външната среда?

Бебешката кожа е деликатна и нежна. Това важи особено за дните и седмиците след раждането, като постепенно с времето се закалява и става по-издръжлива. Вредните фактори на заобикалящата среда като студ, вятър или твърда вода, могат лесно да наранят кожата на бебето. Само за осем седмици бебешката кожа удвоява своята повърхност, а с всеки изминал ден защитната й система се развива все повече.

Всичко това налага внимание и ефикасен подход за предпазване кожата на нашето бебе. Използването на безопасни и специално създадени за новородени почистващи продукти е от голямо значение. Благодарение на дългогодишното си партньорство с родилните отделения и педиатрите, Mustela® Bebe създаде пълна гама продукти, специално формулирани за ежедневните нужди в грижата за естествено деликатната кожа на новородени, бебета и деца. Иновативният подход на Mustela, основан на постоянното развитие и непрекъснато подобряване на продуктите предвижда нуждите на майките.

Mustela® Бебе предлага пълна гама хипоалергенни продукти, със съставки от естествен произход – без парабени, фталати и феноксиетанол, предназначени за ежедневната грижа за деликатната кожа на новородените, бебетата и децата. Те покриват основните грижи за бебето:

  • Ежедневна хигиена – нежен почистващ флуид без изплакване, почистващи кърпички;
  • Време за къпане – от деликатния шампоан пяна за новородени до балончета за вана;
  • Смяната на памперси – защитен крем срещу подсичане, почистващи кърпички;
  • Цялостна защита на кожата – хидратиращи кремове и лосиони, които осигуряват защита срещу външни въздействия като студ, вятър и слънце, успокояващ балсам, масажно олио.

Вече повече от 60 години Mustela® е приятел и съветник на майките и бременните жени. Повече информация за продуктите и техните съставки, както и практични съвети може да получите на www.mustela.bg.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
Елена ( преди 11 години )
Къпала съм бебчо с душгела, много е добър, голям, приятен....
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време