Мода

Какво да облека за сватба

09.05.2012г. / 22 37ч.
Аз жената
Какво да облека за сватба

Поканена сте на сватба и се чудите какво да облечете. Ясно е, че дамите е добре да са с рокли, но какви зависи от самата сватба. Ако е през деня, черното не е особено подходящ цвят. Потърсете ефирна рокля до коляното в светли цветове, които подчертават хубостта ви. Костюм от пола и сако също е удачен вариант, но е по-малко официален от роклята.

Постарайте се да не се обличате в бяло, знаете, че това е цвета на булката. Внимавайте и с черното, ако е строг костюм, по-скоро е за погребение, а случаят е празничен все пак.

Ако сватбата продължава и вечерта, може да си позволите по-официална дълга рокля в наситени цветове и повече блясък с камъни, пайети. Предвидете и връхна дреха (сако, шал), която да си отива с роклята, ако празненството е на открито или решите да излезете от ресторанта за кратко.

Най-важно е каквото и да изберете, да ви е удобно, за да се насладите на забавленията, а не да си оправяте и придръпвате дрехите през пет минути. Дори само да се колебаете дали ще ви е комфортно с определена рокля, по-добре въобще не я купувайте.

Снимка: Reuters

Прочетете още:

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
pipi ( преди 11 години )