Интимно

5 женски признания, които мъжете не бива да чуват

29.05.2012г. / 16 45ч.
Аз жената
5 женски признания, които мъжете не бива да чуват

Има много фрази и думи, които понякога в напрегната ситуация ни идва да изречем ядосано. И все пак, трябва да се научим да контролираме първичните си емоции, за да запазим връзката си с хората, които обичаме. Така например най-често ни идва да признаем на любимия за последната глупост, която сме направили, но ако сте сигурна, че така само ще си навлечете гнева му, не го правете.

Ето и кои са най-забранените реплики, които дори да ви идва да изкрещите, трябва да премълчите или поне да перифразирате деликатно:

Скъпи, не се справяш в леглото

Да, може и да не е най-добрият, с когото сте били, но вие го обичате така или иначе. Преглътнете фаловете в леглото и се опитайте да го напътствате за по-голям успех. Направете го деликатно, за да не нараните гордостта му.

Защо не ти е по-голям?“

Размерът на мъжкото достойнство има значение, дори и да не го признаваме пред силния пол. И все пак, бъдете деликатни в това отношение, освен ако размерът е толкова нищожен, че не ви задоволява. Тогава май е по-добре да се разделите, вместо да се измъчвате.

Похарчих цялата ти заплата!“

Парите и сексът са основните стълбове, които крепят семейното щастие. Ако признаете, че сте изхарчили последните пари от бюджета за дрешки или други „важни“ женски атрибути, само ще си навлечете гнева му. По-добре измислете начин да прикриете липсите.

Не понасям майка ти

Може и да не обичате свекърва си, да имате подобаващи причини за това, но не го казвайте. Все пак тя е неговият родител и не би искал да чуе как не понасяте най-любимата му жена на света (след вас, разбира се!).

Сгреших, че се ожених за теб

В моменти на яд сме способни да изречем сериозни обиди, за които по-късно горчиво съжаляваме. Освен ако не сте решили да се разделите окончателно с него, не му казвайте, че най-голямата ви грешка е бракът с него.

Снимка: Reuters

Прочетете още:

Коментирай