Интимно

Женските навици, които дразнят най-често мъжете

27.09.2011г. / 14 24ч.
Нина Иванова
Женските навици, които дразнят най-често мъжете

Кои женски навици са в състояние да докарат до нервна криза и най-търпеливият, благ и добър мъж на света:

Телефонните разговори
Ако има нещо, което побърква най-много мъжете, това са безкрайните женски разговори по телефона. В женското ежедневие са задължителни дългите, протяжни разговори с приятелки, в които се обсъжда всичко – от цвета на маникюра, през новата кола на съседите, минавайки през сексуалния живот на всички познати, завършвайки с високите цени на парно, ток, вода и т. н., и т. н. И ако за нас тези разговори са приятен начин за комуникация и отпускане на напрежението, то за мъжете ни най-често са досадни и изнервящи.

Клюките
Едва ли има жена, която да не е казвала на мъжа си реплика от сорта: „ Ама ти не знаеш ли, че Надя (жената на Пешо) му изневерява с Тони от нейната работа. Представяш ли си?“ За нас клюките може и да са отдушник в ежедневието и начин да се разтоварим, но мъжете откровено не могат да ги понасят.

Диетите
Епичната битка с излишните килограми няма край. Това е война, която се води отново и отново, ден след ден, всяка година. Диетите са неизменна част от женското битие, но за мъжете до нас това е просто поредната ни лудост. Вместо да си хапваме от всичко по много, като тях, ние все се тормозим за няколкото излишни килца на дупето и ханша. Така го виждат мъжете през техния поглед, а за нас диетите са пътят към съвършената фигура, за която мечтаем.

Ревността
Ако има женско качество, което наистина, ама наистина да побърква мъжете, това е ревността. И то безпричинната ревност. Със сигурност, когато обичаш някого много силно, няма как и да не го ревнуваш. Поне малко. Но някои дами (голям процент при това), показват ревността си по стряскащ за мъжете начин. Безкрайни скандали защо не си е вдигнал телефона или пък коя е онази колежка, с която е пил най-нагло кафе в обедната почивка, могат да доведат връзката до нейния бърз край.

Цупенето и репликата „Няма нищо“
Попитайте няколко мъже какво най-много ги дразни у нас и ще чуете следната реплика: „Няма нищо“. Любимият израз на жените, когато се сърдят, тихо и безмълвно наказвайки мъжа до тях, чакайки той да се сети за една от трилионите вероятни причини ние да се сърдим. Защото, признайте си, дами, ние се цупим често за няколко неща накуп и което е най-досадно и дразнещо, не спираме да се цупим, защото, видите ли, Той не се сеща защо въобще сме започнали да се сърдим?!

Лошото настроение често се явява мотив да се сърдим на най-близките си хора и да си изкарваме яда на тях, но трябва да внимаваме с честотата на тези критични моменти, защото може да бъде много изнервящо и изморително за другата страна.

Прочетете още:

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
edin maj ( преди 11 години )
drisli4ki ste fsi4kite samo imenata vi razli4ni,tez raboti deto gi pi6ete,za men kazvat taka....niamate neobhodimiat opit ot jivota,tia temi gi valnuvat umnite momi4eta i mom4eta. na 14 godini,a vie ste po nad 30.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 1 rate down comment
Златка ( преди 11 години )
Мисля, че тази статия сте я изровили от женско списание от преди 20 години. Отдавна не бъбрим толкова много по телефоните, поради скъпите тарифи, мъжете са доста по-големи клюкарки от жените, с напредването на пластичната хирургия все по-малко се тормозим с диети, а и в това забързано ежедневие трудно ни остава време да се цупим за каквото и да е.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 1 rate down comment
Роксана ( преди 11 години )
Така, а сега трябва да напишете статия и за мъжките навици, които искарват жените от равновесие. Да започвам ли? Като се започне с мръсните чорапина пода, мине се през липсата на внимание когато тя е имала тежък ден и просто има нужда да сподели, ноотсрещната страна пие бира и не проявява и грам внимание, диетите, хем пак ли си на диета, хем искам слаба и готина съпруга... тия хора няма ли да схванат, че и нанас не ни е кеф да гладуваме, ама друг начин няма. А и грижата за външния вид. Много време отделяш за себе си, ама ако съм с косми по краката и 3см израснали корени веднага ще се намуси. Е, то на става с магия! А и последно. Липсата на желание да помагат в домакинството. Значи аз мога след 10 часа в офиса да се хвана да правя вечеря, а господинът е твърде уморен дами помогне. Същото важи и за чистенето. Той отива на мач или на по бира сприятели, а аз цяла събота да се боря с кофите и парцалите, щото като покани същите приятели у нас къщата трябва да блести. Да продължавам ли? Май няма нужда. Всяка работеща съпруга знае за какво става дума.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар