Мода

Катя Сотирова-Иванова за купуването на рокли през интернет

13.06.2012г. / 08 20ч.
Джадала Мария
Катя Сотирова-Иванова за купуването на рокли през интернет

Роклите – слабост на всяка жена, без значение от възраст, телосложение.

Катя Сотирова-Иванова се занимава с продаване на рокли през интернет от няколко години. Тя беше така любезна да даде това интервю за тенденциите в модата и роклите за читателките на Az-jenata.bg.

Какви са модните тенденции за роклите това лято?
Тенденциите определено са към избор на наситени цветове. Нестандартни десени и принтове, с интензивни нюанси и нестандартни щампи.
Смело се комбинират повече от 3 цвята в облеклото, като акцентът е върху екзотичните цветове на аксесоарите.
Роклите са все по-предпочитани пред панталоните и полите.
Най-женственото облекло – роклята, това лято е къса. Панталоните по-ефирни, а обувките и чантите в ярки цветове.

Как българката избира рокля – цената или моделът, десенът са от значение?
Определено сезонните тенденции оказват голямо влияние върху търсенето, но със сигурност водеща при избора на дрехи е фигурата.
Цената е ключов фактор, масово се купуват рокли в средна ценова категория 39-49 лева.

Имат ли смелост българските жени вече да пазаруват в интернет и дрехи?
Много наши клиенти демонстрират изключителна смелост и доверие, което много ни радва. Други за съжаление подхождат недоверчиво, особено когато става въпрос за избор на плащане. Предварителното плащане не е сред предпочитаните методи. Масово се избира наложен платеж, за да се извърши плащане едва след като е получена пратката.
Ние в сайта www.roklite.com знаем, че при онлайн пазаруване, рискът да не се харесаш с дадена дреха е голям, поради тази причина предварително информираме клиентите си, че връщането или замяна на дреха е право на получателя и никога не бихме отказали на клиентите си да се възползват от това си право на потребители.
Тъй като градим сериозен бизнес, осъзнаваме, че притежаваме мощен инструментариум, в лицето на сайта, с който можем да накараме българските потребители да вярват, че могат да пазаруват през интернет, без да бъдат подведени или измамени. Опитваме се да изградим нова култура на пазаруване, която да накара нашите потребители да ни се доверят дългосрочно.

Вие самата какви рокли предпочитате?
Аз предпочитам семпли рокли, акцентиращи по-скоро върху грацията на женското тяло, а не ефектното представяне.

Какъв съвет бихте дала на нашите читателки по отношение избора на рокли през интернет?
Бих ги посъветвала да избират модели, които са подходящи за техните тела. Да четат внимателно описанията, както и да взимат предвид точното описание на мерките. Когато не са сигурни дали даден модел ще им стои добре или дали ще се впишат в размера на дрехите, да търсят онлайн консултация или такава по телефон. Нашите консултанти са на разположение за съвети 8 часа дневно чрез онлайн чат, както и на телефонните линии на сайта.
Когато желаят да върнат своята поръчка, да не се притесняват да го направят, тъй като това е тяхно потребителско право.
Избирайки сайт, от който желаят да закупят продукти, задължително да проверяват информацията за фирмата, която стои зад сайта. Ако липсва такава, като име на фирма и адрес, което е задължително законово изискване, поемат огромен риск да закупят нискокачествени продукти, както и да не могат да се възползват от законовите си права на потребители.

Вашето пожелание към българките?
Българките са красиви жени. Желая им да имат възможност да си купуват повече рокли, които ще ги накарат да се чувстват още по-женствени.

Коментирай