Свободно време

Пуснаха промоционални билети за концерта на „100 цигански цигулки“ през септември

20.06.2012г. / 18 18ч.
Аз жената
Пуснаха промоционални билети за концерта на „100 цигански цигулки“ през септември

След изключителния успех на „100 Gypsy Violins“ у нас през май 2011 година, многолюдният унгарски оркестър се готви отново да завладее София с виртуозните си изпълнения на класически композиции тази есен!

На 22 септември 2012 от 20 ч. в зала 1 на НДК най-големият симфоничен оркестър в света ще представи пред българска публика актуална програма от унгарски и световни автори в характерния за музикантите от оркестъра стил – в удивителен синхрон, по памет и без партитури.

В продажба вече е лимитирана серия промоционални билети за концерта на унгарския симфоничен оркестър „100 цигански цигулки“, който ще гостува у нас на 22 септември в зала 1 на НДК за втори път в пълен състав.

Първите 500 билета за събитието ще бъдат с отстъпка в цената 10 лв. от всички ценови категории, които варират между 30 и 60 лв., както и VIP места от 80 и 100 лв. Съответно до изчерпване на количествата билетите ще могат да бъдат закупени на цени от 20 до 50 лв. и VIP места от 70 и 90 лв.

Билетите за концерта на „100 цигански цигулки“ са в продажба на каса 3 в Билетен център НДК и мрежата на Eventim.

Всяка поява на оркестъра предизвиква несравним ефект върху публиката: блестящ в цветни, традиционни костюми, оркестърът поразява със своята земна, натурална енергия. Светкавичните импровизации в ритъм, цвят и стил могат да бъдат моментално почувствани – инстинктивното усещане за унисон и богати хармонии са вродени умения на музикантите от оркестъра „100 Gypsy Violins“. Всичко това показва от колко дълбоко извира тяхната музикалност – човек остава с впечатлението, че пред него свирят 100-тима Паганини.

Те предават на публиката енергията на един народ, който е избрал музиката за универсален език. Инстинктивен като циганска вечеринка, традиционен като виенски концерт, в черни смокинги или национални костюми, Будапещенският цигански симфоничен оркестър предлага също толкова атракция за окото, колкото и за слуха.

Прочетете още:

Коментирай