Интимно

Топ 4 на женските сексуални фантазии

23.07.2012г. / 16 46ч.
Ана Петрова
Топ 4 на женските сексуални фантазии

Еротичните фантазии са неразделна част от интимния свят на възрастните. Те подсилват сексуалния апетит и могат да съживят тръпката в една връзка, ако бъдат споделени и изпълнени с любов.

Не се притеснявайте да споделяте с половинката еротичните си фантазии. Това може да ви сближи повече, отколкото предполагате. Ето някои от най-големите секс фантазии на жените:

1. Фантазия за секс с известен актьор или музикант

Желанието за секс с друг мъж не означава, че сте незадоволени от настоящия си партньор, а че сте развълнувани от мисълта за ново преживяване (най-често с кино звезда).

2. Тройка с двама мъже

Коя жена не иска да бъде обожавана, приласкавана, желана... От двама. А ако сте с любимия и още една жена, това означава, че и други мадами го намират за привлекателен. Тръпката, че друг човек докосва любимия ти може да те побърка и докара до свръх оргазъм.

3. Секс с друга жена

Това не трябва да означава, че изпитвате привличане към своя пол, а че сте с отворено мислене, когато става въпрос за удоволствие и сте склонни към експерименти.

4. Секс с партньора

Напук на останалите, тази е най-разпространената фантазия сред жените. Оказва се по-възбуждащо да се забавлявате, както и когато поискате с него, отколкото сами с въображението си.

Снимка: Reuters

Прочетете още:

Коментирай