Интимно

Секс навици, които убиват страстта в леглото

10.08.2012г. / 09 33ч.
Аз жената
Секс навици, които убиват страстта в леглото

Замисляте ли се коло често правите едни и съща неща в леглото, казвайки си, че този път ще е за последно? Но следващия път правите същото, и така месеци и дори години наред. Докато се превърне в сериозен навик, който почти никога не нарушавате.

Е, ако имате и секс навици, които не обичате да престъпвате, може би трябва да се замислите докога връзката ви ще издържи на еднообразието и скуката.

Ето кои привички в леглото могат да ви изиграят лоша шега в бъдеще:

Една и съща секс поза години наред

Едва ли има по-голям страстоубиец от мисионерската поза, която практикувате години наред. Как ще имате желание за секс, като знаете по план какво следва в леглото? Разчупете статуквото, променете стила и позата, за да помогнете страстната тръпка отново да се завърне в интимния ви живот.

Секс на тъмно

Присъщо на дамите, къде от срам и притеснение, къде заради понатрупани излишни килца, най-често те са виновникът сексът да се случва само на тъмно. Това обаче може сериозно да навреди на любовната ви връзка, защото е всеизвестно, че мъжете обичат с очите. И се радват да видят голото ви тяло, дори и вие да мислите, че не сте в перфектна форма. Решението е да запалите повече свещи, които ще направят светлината приятно заглушена и романтична, но все пак достатъчна, за да може партньорът ви да се наслади на гледката.

Само мъжът съблазнява

Навикът, който притъпява възбудимостта на мъжа е, когато той е единственият инициатор сексът да се случи. Колкото и търпелив да е той, на всеки мъж би му писнало, ако само той приканва за ласки под юргана, а нежната му половинка все си прави оглушки. Забравяйте за умората и домашните задължения от време на време и бъдете съблазнителката, за която той мечтае. Само така може да запазите тръпката и страстта във връзката!

Снимка: Reuters

Прочетете още:

Коментирай