Интимно

Среща с шефа – да или не?

20.08.2012г. / 14 59ч.
Снежана Проданова
Среща с шефа – да или не?

Любовта никога не пита с кого, кога, къде и как. Но има разлика между това да излизате на среща със свой колега и да вечеряте редовно с шефа си. Освен това, подобна връзка всякак би ви поставила в неудобна ситуация.

Ако в един момент скъсате, то вие в най-добрия случай ще продължавате да сте му подчинен служител и да зависите от неговите решения. Ако раздялата ви е била бурна, то той трудно би запазил самообладание и би се държал с вас, както преди.

От друга страна – ако продължите да сте заедно, независимо колко сте дискретни пред колегите си, те винаги ще разберат и от този момент нататък, какъвто и напредък да постигнете, каквито и успехи да имате, всяко евентуално повишение ще бъдат гледани с лошо око. Ще станете жертва на завист, още повече – може да се опитат да ви злепоставят.

При всички случаи рискувате кариерата си, която според проучвания е основна цел в живота на повечето млади жени в наши дни. В крайна сметка, ако любовта ви е искрена и силна, винаги можете да намерите изход от сложните ситуации. Дори това да трябва да означава да жертвате работата си в името на личния си живот.

Снимка: Reuters

Прочетете още:

Коментирай