Интимно

Шумният секс ядосва съседите

28.08.2012г. / 13 09ч.
Аз жената
Шумният секс ядосва съседите

Двойка австралийци са изправени пред угрозата да бъдат глобени с 4000 долара за шумен секс, съобщава Dnes.bg.

Твърде звучният подход към интимните страсти е възмутил съседите на Джесика Ейнджъл и Колин Маккензи от Аделаида. Срещу палавите австралийци е повдигнато обвинение за нарушаване на наредбата за защита на околната среда и ги заплашва солидна глоба от 4000 долара. Според закона шумът също е форма на замърсяване на околната среда.

От април служители на полицията са посещавали апартамента на Джесика Ейнджъл и Колин Маккензи 20 пъти. Миналата седмица шумната двойка е получила предупреждение да спре с "викането, силните стонове, ругатните и високите тонове" за 72 часа, но така и не се е съобразила с него. Още на следващата сутрин полицията отново е извикана на адреса им. За нарушаване на разпореждането двамата са глобени с 315 долара.

"Оказа се, че сме превишили границата на шумовото замърсяване до такава степен, че ни арестуваха и ни казаха да не правим секс. Това е върхът - да ме глобят заради интимни ласки в собствения ми дом", оплаква се 45-годишният Колин Маккензи.

Мъжът признава, че наистина са доста шумни, когато правят любов с 34-годишната Джесика Ейнджъл, но смята, че съседите им просто могат да почукат на вратата, вместо да викат полицията.

Маккензи твърди, че повече шум в сексуалните им сесии, които продължават между четири и седем часа пет пъти седмично, вдига партньорката му, пише БТА, цитирайки сайтът News.com.au.

Снимка: Reuters

Прочетете още:

Коментирай