Свободно време

Над 120 деца участваха с рисунки в конкурс на тема „Моето забавно лято“

16.09.2012г. / 18 20ч.
Аз жената
Над 120 деца участваха с рисунки в конкурс на тема „Моето забавно лято“

Над 120 деца рисуваха в конкурса, организиран от М-Тел на тема „Моето забавно лято“. Откакто телекомът се впусна по следите на най-забавната лятна детска рисунка на дигитална маса, вече са ясни художниците, които ще започнат учебната година с подаръци.

Жури в състав Жюстин Томс, главен редактор на az-deteto.bg, Николай Петров, графити художник и представителят на М-Тел Николай Вълков, оцениха рисунките. На първо място беше класирана рисунката на деветгодишния Михаил Проданов, който ще се радва на таблет. На второ място журито класира рисунката на десетгодишната Анита Ковачева, а трето място зае Борика Николова на същата възраст. Заелите втора и трета позиция ще бъдат наградени с телефон, осигурен от Prima 4Kids.

Специална награда, осигурена от az-deteto.bg, получи Гергана Стоилова, която е на дванайсет години.

Prima 4kids е подготвила награди и за първите 20 малчугани, класирани от журито. Те ще получат специален дневник „Приключения на път за училище“, в който малчуганите могат да споделят своите преживявания, мисли и идеи.

В конкурса се включиха над 120 деца на възраст между 6 и 12 години, които твориха в най-иновативния магазин на телекома M-Tel Experience Store в София. Децата трябваше да подберат внимателно композицията на своята рисунка, като използват ефектите на дигиталната маса, да проявят прецизност при формите и контурите на елементите.

Прочетете още:

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Веси ( преди 11 години )
ние също присъствахме, видях колко много радост имаше в очите на дечицата, беше много забавно с усмивки и хубави подаръчета.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Мая ( преди 11 години )
чух за този конкурс, но за съжаление не можах да заведа моите дечица, но ще вземем участие в следващия, който мтел организира, емоциите и наградите си заслужават.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Кремена ( преди 11 години )
Този конкурс беше един от малкото много добре организиран и разбира се с награди на които да се зарадват децата, догодина се надяваме да се проведе още един, със сигурност ще вземем участие.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар