Интимно

4 причини да правим секс на първа среща

17.10.2012г. / 20 49ч.
Нина Иванова
4 причини да правим секс на първа среща

Много често слушаме проповеди от близки и най-вече добри приятелки колко е грешно да се прави секс още на първата вечер. Обяснението почти винаги е, че мъжът ще ни вземе за леки момичета и повече няма да се обади. Стига клишета, моля! Ето най-добрите четири причини да правите секс именно тогава, на първата и единствена среща досега:

1. Имате нужда да забравите бившия си

Преживели сте болезнена раздяла, сърцето ви е разбито и единственото, което може да ви излекува е луда нощ, с много алкохол, танци и секс! Да, секс, без задръжки и предразсъдъци, просто за една нощ да се забавлявате. Най-хубавото е, че след това няма угризения – не сте изневерили, не дължите на никого обяснение за случилото се.

2. На ваканция сте и ви е простено

На море или пък на хижа в планината, вие сте с компанията от верни приятелки. Така се случва, че се запознавате със страхотно момче и то ви харесва. Тогава действайте, не му мислете, на ваканция сте и едва ли някой ще разбере за забежката ви.

3. Секс с добър приятел не се брои

Излизате на среща с добър ваш приятел, но упс, сякаш сте омагьосани един от друг и искрите буквално прехвърчат помежду ви! Страх ви е, че ако правите секс с приятел, може да загубите дружбата си. Но има само един вариант да разберете, нали?

4. Той е неустоимо секси

Запознали сте се със секси, хубав мъж, с когото имате първа среща. Тя върви повече от гладко, всичко е перфектно и не ви се иска да завърши само с целувка за довиждане, защото той е божествен! Давайте, не му мислете толкова, оставете се на емоцията и бъдете с този мъж, дори и само за една нощ!

Снимка: Reuters

Прочетете още:

Коментирай
19 rate up comment 4 rate down comment
аз ( преди 11 години )
Най-нелепата статия, която съм чела в аз-жената. Сега като се замисля доста са нелепите статии в този сайт...но определено тази статия е в топ 3. Не мога да се начудя коя от вас "дами" е измислила подобна глупост и не разбирам как въобще би ви дошло на ум, че "сексът с добър приятел не се брои" и разбира се най-полезният съвет за момиче, което преживява болезнена раздяла е да спи с почти напълно непознат на първа среща след алкохолна оргия...а забележете, че "Най-хубавото е, че след това няма угризения не сте изневерили, не дължите на никого обяснение за случилото се." Това направо ме разби.....напротив жени! Най-хубавото е, че непосредствено след това е много вероятно въпросното момиче да забрави за известно време бившия в заниманията си с венерически болести. Логиката е желязна. Няма да коментирам всяка точка..няма смисъл. След като се начетох и се насмях на глупостите, които някоя от вас си прави труда да пише и публикува искам да ви посъветвам напълно приятелски, тъй като не съм против такива статии (жените, които мислят като авторката на статията не са малко по нашите георгафски ширини..) просто обмислете някое друго по-подходящо име на сайта, за да не лъжете хората, че в сайта става дума за жени..например....аз-лесната и аз-к**вата биха паснали ИДЕАЛНО на статиите. Поздрави, АЗ-жената. :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар