Здраве и красота

Как да скрием до 5 кг само с дрехите си

22.10.2012г. / 18 52ч.
Снежана Проданова
Как да скрием до 5 кг само с дрехите си

Зимата бавно настъпва и е нормално, уважавайки нуждите на тялото си, да посягаме към по-калорични храни. Да, но калориите вървят ръка за ръка с допълнителни килограми – как да изглеждаме елегантни и красиви и едновременно с това да ги прикрием?

1. Носете по-малко шарени дрехи.

Вертикалните райета отдавна са пръв помощник в създаването на оптически илюзии и идеално пасват в дизайна на много дрехи. Благодарение на тях, фигурата ни се издължава, а ние изглеждаме в по-добра форма.

2. Рокля с два тона на един и същи цвят, например тъмносиньо и светлосиньо, е повече от идеален вариант.

Така ще създадете линия на фигурата си. Комбинирайте с колан, като го разположите на талията например (или там, където сте най-слаби), и вече имате готов тоалет, в който ще се чувствате не само красиви, но и удобно.

3. Изберете свободните едноцветни панталони с висока талия пред прилепналите дънки.

Обуйте висок ток и ще видите как благодарение на привидно издължените ви крака, фигурата ви ще изглежда по-фина и ефирна.

4. Най-често излишните килограми си харесват бедрата, коремчето и дупето.

Една пола с дължина малко под коленете решава две трети от проблема. Ако кройката е свободна, няма как да подчертаете дупето, а бедрата ще са напълно прикрити.

5. Вълнените жилетки отново ще влязат в употреба.

Търсете си дълги модели, които стоят свободно и почти не подчертават извивките на тялото ви. Не само ще ви е топло и приятно, но и ще се чувствате самоуверени, благодарение на външния си вид.

Снимка: Reuters

Прочетете още:

Коментирай