Свободно време

300 бебета повече - с награда за PR

26.04.2007г. / 14 34ч.
Аз жената
300 бебета повече - с награда за PR

Кампанията “300 бебета повече” спечели наградата в категория “Обществено значима PR кампания на организация от стопанския сектор” в седмия годишен конкурс PR Приз 2007, организиран от Българското Дружество за Връзки с Обществеността.

Решението на авторитетното жури бе обявено вчера, на церемонията по награждаването в PR Приз 2007, в клуб “Тифани”, София.

“Благодарни сме на журито и на колегите за високата оценка и признанието за нашата работа. Тази награда принадлежи също на нашите приятели от Инициативния комитет “300 бебета повече” и на всички партньори, с чиято помощ успяхме да пренесем посланието на кампанията до хората и институциите. Изключително сме благодарни на всички читатели на Az-Jenata.bg, които с личното си присъствие на събитията оказаха най-голямата подкрепа”, сподели Жюстин Томс, ръководител на проекта, веднага след като получи грамотата и специалната статуетка на PR Приз.

С кампанията “300 бебета повече” Az-jenata.bg беше единственият сайт, участник в конкурса. Проектът успя с минимален бюджет да изпълни целите си, като едно от най-важните постижения е започнатия активен диалог с Министерството на здравеопазването по темата за превенция на Спина Бифида.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
diana ( преди 11 години )