Меню

Кебап в гювечета

24 октомври 2014 | 14:00 | Аз жената
Добави в любими
Продукти 
800 гр крехко свинско месо, 
200 гр майонеза, 
3 големи глави лук, 
1 морков, 
3 супени лъжици доматено пюре, 
1/2 чаша трохи хляб, 
2 супени лъжици олио, 
черен пипер, сол.

Продукти
Приготвяне


Приготвяне:
Нарежете лука и морковите на колелца и ги разпределете в намазаните с олио гювечета.
Нарежете месото на парчета, посолете, поръсете с черен пипер и го разпределете върху лука.
Запечете го в предварително загрята фурна. Разбийте доматеното пюре с майонезата и изсипете върху месото.
Запечете. Малко преди да е напълно готово, поръсете с хлебни трохи и пак допечете.
Поднесете със салата или картофено пюре.

Снимки: thinkstock

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай