За дома

Защо да заложим на технологията за почистване с пара?

28.09.2009г. / 10 53ч.
Аз жената
Защо да заложим на технологията за почистване с пара?

Досадата свързана с почистването на дома е познато усещане за всички от нас. Поддържането хигиената на пространството, в което живеем обаче не е просто неизбежно ежедневно задължение, но и жизнена необходимост. Поради тази причина в посока на разработване на възможно най-ефективните и улесняващи технологии за запазване чистотата на дома, беше произведен новия Стийм Моп Ултра – една парочистачка от ново поколение!

Почистването с пара придоби голяма популярност през последните години, поради разнообразни причини – от чисто здравословни, до финансови. Парата има огромен потенциал за поддържането на дома в по-чист и по-здравословен вид. Преди всичко тя ползва само екологично чистата сила на водата, която е изключително продуктивна по отношение на разтварянето някои от най-упоритите натрупания от мръсотии. Комбинирането на водната струя с високата температура спомага за премахването на наслоявания, микроорганизми, прах и др. Почистването посредством силата на парата не само спомага за бързото и улеснено (без натискане, търкане и пр.) отстраняване на мръсотията но същевременно дезинфекцира. Парата е сигурно антистатично средство за борба с натрупания прах по всички типове повърхности -  килими, мебели, а както знаем прахът е един от основните причинители на алергии и астма. И нещо повече почистването с пара спестява от изразходването на средства за скъпи препарати, които често пъти са причина за появата на алергии.

Почиствайки с пара вие залагате на по-екологично, по-икономично и по-здравословното поддържане на хигиената в дома.

Защо да предпочетем новия Стийм Моп Ултра 2 в 1, включващ парочистачка с мини пароструйка едновременно?
 
Стийм Моп Ултра е уред за почистване от ново поколение, направен по иновационна технология, която не просто разширява капацитета на старите постижения, но прокарва и много нововъведения.
Усъвършенстваният Стийм Моп Ултра е:
• Ултралек
• Ултра маневрен
• Свръх ефективен
• С достатъчно дълъг кабел, позволяващ почиствате навсякъде без да превключвате в друг контакт

Той почиства, дезинфектира и отстранява неприятните миризми от килими и всякакви меки подови покрития! Чрез силата на чистата водна пара, премахва всички петна и освежава цветовете!  И това не е всичко. При Стийм Моп Ултра генератора на пара се отделя от корпуса и се превръща в мини пароструйка, която притежава мощността на голям Стийм Моп! А за какво може да ви е необходима тази мини парочистачката? С нея ще почиствате бързо и лесно печката, тоалетната, колата, тя успешно премахва натрупаната по фурната мазнина и унищожава праха, мръсотията и микробите. Ако искате да научите повече за Стийм Моп Ултра, вижте тук.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Магдалена ( преди 11 години )
Здравейте,прочетох доста от коментарите и искам да ви кажа,че аз имам този Стийм Моп Ултра 2 в 1 и съм страшно доволна още първият ден в който пристигна го изпробвах почиства всичко найстина перфектно особенно паркета пробвала съм всякакви парцали мопове и т.н. но всичките остават следи.Учудвам се на тези които казват че пускал много вода,няма такова нещо, да навлажнява пода но много по малко от това да минеш с парцала колкото и истискан да е, и разбира се ефекта е чудесен. Тъй като аз имам сенна хрема и съм чувствителна към прах обичам домът ми да свети от чистота а и нормално е да се мине преди това с прахусмокачка защото предназначението му е да чисти, не да смуче:))доста е усъвършенстван и вече си спести парите които давахме за препарати,от преди ми се налагаше да купувам всякакви- за баня,тоалетна,под,печка сега само слагам приставките и всичко е готово дезинфекцирано и няма следа от мръсотията която ми се налагаше да търкам на ръка и да дишам миризмата след която имах и главоболие.Затова и цената му е малко скъпа но нали знаете,че евтиното излиза скъпо:)Така че сами си преценете.Успех на всички домакини които си го купят, и приятно чистене:)))дано останете доволни както останах аз:D
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Az ( преди 11 години )
Аз също се вързах на рекламата и много исках да си го взема, но единственото което ме притеснява е - парата. Когато чистиш пода и минеш покрай някоя мебел....след известно време няма ли да подпухне?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Georgiev ( преди 11 години )
В магазин оЛеЛЕ ги има по 128 лв.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Pimbie ( преди 11 години )
За кои стийм Моп говорите Ултра.Искам да знам дали е добър
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Венета ( преди 11 години )
Купих си стиймоп но не точно от този , който е показан. Мога смело да кажа, че съм много доволона. Чистя с него ламиниран паркет и плочки. Мокри и навлажнява много по-малко отколкато с парцала и чисти перфектно, не остават никакви петна замазвания и т.н. Подходящ е за по-големи помещения. Задължително преди това трябва да е почистено.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
В. ( преди 11 години )
Оооо, чакайте сега аз да ви разкажа момичета...Миналата година видях рекламата на стийм моп по телевизията - очите ми останаха. Коя домакиня не желае домът и да блести от чистота, а този уред ми беше мечта отдавна. На мен ми беше ясно, че парочистачката не замества прахосмукачката. Поръчах го и ми го доставиха сравнително бързо. Веднага го изпробвах и... :( - много вода пуска. Отначало помислих, че аз не правя нещо както трябва и се допитах до някои форуми. Малеййййй, ами то никой не пишеше хубави неща за този уред. Казах си, че така и така го имам - ще си го използвам, пък ще попивам излишната вода...и така точноооо - 20 дни! Включвам един слънчев ден парочистачката и той си пуска водичка по пода, но не нагрява и пара никаква. Прибрах уреда и тръгнахме на почивка. За голяма моя изненада още на следващия ден ми се обадиха от фирмата да попитат дали съм доволна от уреда. Естествено обясних какво се случи и те ми отговориха, че веднага ще ми го подменят. И го подмениха, но го подарихме на наши приятели-новодомци, подовете им бяха с теракот. Аз използвах уреда на ламиниран паркет и ръбчетата се надигнаха от горещата пара за 20 дни. Хайде със здраве пък вие решавайте!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Венета ( преди 11 години )
В отговор на Зоя. Моя стиймоп го купих от халите в София. Изпращам Ви адреса във Варна. ул. Княз Борис 43Ббул. 8ми Приморски полк 78. бул. Сливница 201-ПФОЕ МОЛ. Този стиймоп не пуска вода. Когато реша да спра за момент миене си има специално копче, което спира водата.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Костадинка ( преди 11 години )
Примамлива оферта, но е подходяща за хора които са чувствителни към чистотата.Освен това, като се раязходи човек по нашите мръсни и прашни ,лици и се прибере в къщи, може би ще трябва да се обходи с парочистачката.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Веселина ( преди 11 години )
Имам белият Стиим-оп и съм много доволна.Чисти навсякаде,включително и ламинат!Но аз не го ползвам всеки ден.Задалжително е да се мине първо с прахосмукачка.Имам и малка парочистачка кам него и тя е много добра,особенно за дограми или за миене на коли.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Мама`на`слънчице ( преди 11 години )
Аз пък изобщо не съм доволна. Има само 2 кърпи, които се перат, останалите са за еднократна употреба и на рекламата се вижда как жената я хвърля в кофата за ***. Съхне ужасно бавно и минавам със сух *** след това да подсушавам и то стана двойна работа, а трябваше да ме улесни. А и ако не мина с парцала след него остава на петна. Абе който иска да си го поръча, може да му върши работа, аз лично зарязах мопа да подпира килера.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар