Тя, звездата

Радост Драганова: Никога не се отказвайте от мечтите

08.11.2009г. / 18 04ч.
Мария Дуковска
Радост Драганова: Никога не се отказвайте от мечтите

Радост Драганова е добре познато лице на българския зрител. Тя бе дълги години водеща на телевизионното предаване „Огледала“, а отскоро предприе нова тв авантюра, като стартира проекта „Модерно“.

Красивата водеща е сред най-популярните жени в България, а и търсен модел за различни реклами или обществени инициативи. С Радост се срещаме по повод новото й рекламно амплоа, а именно италианска модна линия, чието лице е тя. Водещата разказа за най-новото около нея, включително и за начина, по който обича да релаксира.

Разкажете как ви избраха за рекламно лице на италианска модна линия?
Още през лятото се свързаха с мен и аз всъщност не знаех за какви дрехи става въпрос, какво ще представям. И затова първата ми задача бе да се поинтересувам и когато видях колекцията, тя ми хареса много, и така спряха всичките ми резерви. Така че приех с голямо удоволствие. Просто трябваше да видя за какво става въпрос, защото това е нова марка за българския пазар и за мен лично бе неизвестна.

Започнахте ново телевизионно предаване. Как върви?
Много съм щастлива наистина. Вие гледали ли сте го?

Да.
И ви хареса?

Да, хареса ми.
Радвам се. Идеята за предаването се роди в движение, първо исках да правя едно нещо, след това си казах защо да не го правим със звезди, защо пък да не са в състезание, защо пък да не направим това и онова, и общо взето така се подредиха отделните компоненти на самото предаване. А иначе съм безкрайно щастлива, че се случва по начина, по който се случва. Много е трудно да го организираме, самото производство на предаването изисква много грижа, но пък екипът е стабилен и се получава. Общо взето много приятно минава и на снимки, и извън това.

Как релаксирате в свободното си време, занимавате ли се с някакво хоби?
Никакво свободно време нямам (смее се). Грам! Общо взето гледам да свърша колкото се може по-бързо с работата, за да мога да отделя повече време на дъщеря ми. Ходим на плуване, имаше един период, в който ходеше на художествена гимнастика, защото се обличаше в трико и цвички. Но това й омръзна и в момента остана само плуването. Така че гледам да съм с нея, колкото се може повече.

Вашето пожелание към читателките на Az-jenata.bg?
Да мечтаят мащабно и никога, при никакви обстоятелства да не се отказват от своите мечти, защото наистина всичко е възможно!

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Ivana ( преди 11 години )
Уважаема Радост Драганова,Пожалете ме ,моля Ви , поне Вие от присъствието на едни и същи нищо не значещи личности на екрана на всички телевизии. Просто Ви е обхванала манията да каните прословутата Алгафари, която отдавна се изчерпа и нищо ново не предлага с визията си . Моля Ви, вече не остана какво да се гледа по телевизията в БГ?!?!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
zoia ( преди 11 години )
zdraveite!az gledam predavaneto na radost i moito mnenie e 4e Ogledala be6e po spolu4livo ot tova novato.Posledniq broi be6e mn nerealen
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Милена ( преди 11 години )
Здравейте, мило списание!Не можах да се въздържа и да не напиша коментара си по повод предаването на г-жа Драганова. Гледах го в събота 07.11.2009 г. и когато разбрах, че състезаващите ще са г-жа Фандъкова и г-жа Алгафари си помислих, че няма начин МОДЕН ДИКТАТОР НА СЕДМИЦАТА да не е Министърката, независимо от това дали другата изглежда по-добре дори и в нарочно избран по-семпъл тоалет. Предположенията ми се потвърдиха! Успех на предаването, ТАКА ЩЕ СТИГНЕ ДАЛЕЧ!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Красимира ( преди 11 години )
Уважавам визията и работата като водещ на Радост Драганова, но за съжаление също бях изненадана от резултата в последното предаване!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Мария ( преди 11 години )
Здравейте! Въпросното предаване беше абсолютна пропаганда на Йорданка Фандъкова като кандидат за кмет на столицата. Аз лично съм разочарована от новия облик на предаването.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар