Мода

Нов сутиен за спортуващи дами

26.11.2009г. / 09 31ч.
Аз жената
Нов сутиен за спортуващи дами

Създадоха нов сутиен, който позволява на любителките на спорта, да го практикуват навсякъде и без притеснение как ще изглеждат.
В унисон с нарастващия интерес към голфа, създадоха сутиен, който се превръща в същинско голф игрище. Този бързо трансформиращ се модел дава възможност на заетите дами да спортуват навсякъде.

Всяка година японската централа на марката Триумф, създала сутиена, “намига” с усмивка и въображение на своите почитатели, като представя оригинално бельо, посветено на актуален обществен проблем или тема. Този път произведението е вдъхновено от нарастващата популярност на голфа не само сред мъжете, но и сред жените. Новият тематичен комплект бельо „Попадение” се състои от оригинален сутиен, който лесно се превръща в мини голф игрище, и долна част - сексапилни розови шорти и замятаща се мини пола, която се трансформира в голф знаменце с надпис „Пази тишина”.

Новият ексклузивен модел няма да се разпространява масово. Неговото представяне пред медиите и публиката се състоя на 11 и 12 ноември в “Токио Руицо Център” Хирошима, когато беше и премиерата на колекция пролет/лято 2010 на марката.

Поставен на пода, сутиенът „Попадение” се превръща в мини игрище, а двете му чашки  - в дупки, разположени на площ от 1,5 м. Когато топката попадне в някоя от чашките, сутиенът окуражава играча, казвайки “Добро попадение!”

Сутиенът е създаден от материали, които изглеждат и създават усещането за свежа зеленина. Освен чашките, които се превръщат в дупки, към него се предлагат декоративна топка за голф и подвижно знаменце, което се сгъва като химикалка.

* * *
Мъжки слип в дамския гардероб?
Еротичното бельо
Студенти представиха дизайнерски модели бельо

Коментирай