Бременност

Кои ще са звездните бебета на 2013

В чии звездни домове ще проплаче бебе през 2013

04.01.2013г. / 14 30ч.
Ана Петрова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Актьорите и актрисите, певците и певиците, звездите като цяло, които ни вълнуват и радват благодарение на филмите, музиката и изобщо с изкуството си, по условие и на първо място са хора като нас. Трудно е да си представим начина им на живот, но щастието от това да имаш дете, мъките от това да го носиш и емоциите от това да го отгледаш са познати на немалко от нас.

Кои са звездите, които ще залюшкат бебешка люлка през 2013?

Кристен Бел

Свързани статии

Звездата от телевизионните сериали „Вероника Марс“, „Клюкарката“, „Къща от лъжи“ и филма „Прелъстен и изоставен“ чака дете от партньора си Дакс Шеръпд – актьор и комик

Двойката прави впечатление с либералните си виждания за брака и децата. Те споделят в интервю, че не ги притеснява фактът дали наследниците им ще се родят преди или след сватбата. Що се отнася до самия брак, Кристен и Декс са сгодени от 3 години, но отказват да се оженят, докато не бъде разрешен бракът между хора от един пол в Калифорния.

Очаква се малкото им голямо щастие да се появи на бял свят през късната пролет тази година.

Шакира

Колумбийската попдива, която винаги ни е възхищавала с плоския си корем и перфектното си тяло е време да качи няколко килограма и да си даде почивка. Предизвикателната красавица със световноизвестни хитове чака дете от приятеля си Жерард Пике, известният футболист от ФК Барселона. Датата не е ясна, но скоро се очаква да се чува често детски плач покрай тях двамата.

Кейт Мидълтън

След дълга връзка с Катрин, принц Уилиам най-сетне реши да се ожени. За един мъж с неговото потекло е трудно да намери идеалния човек, с когото да сподели старините и особено отговорностите си, но Кейт се оказа идеална. Красива като истинска принцеса и скромна, тя продължава да се държи достойно за положението си.

Осем месеца след разкошната сватба бе обявена и бременността на Кейт. Все още не се знае със сигурност кога ще се появи на бял свят следващият престолонаследник на Великобритания, но журналистите няма да спрат, докато не разберат повече подробности.

Холи Медисън

Няколко месеца преди да обяви бременността си публично, Холи споделила в интервю, че много би се радвала някой ден да има деца.

Плейбой момичето и бившата приятелка на Хю Хефнър стана популярна покрай телевизионното риалити The Girls Next Door, в което се разказва за живота на момичетата в имението Плейбой.

Баща на новороденото ще е приятелят на Холи Паскуал Ротелла, нейният промоутър.

Коментирай