Бременност

Кание се тревожи за бебето на Ким

Певецът е силно притеснен за здравето на любимата си

17.04.2013г. / 17 55ч.
Нина Иванова
Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кание Уест и Ким Кардашян са една от най-актуалните светски двойки. Тя е реалити звезда, той преуспяващ рап изпълнител, влюбени са, а скоро очакват да се роди и първото им дете. Но в последно време певецът изглежда много притеснен за здравето на любимата си жена и бебето им. Защо ли?

Откакто Ким е забременяла, тя не спира да работи, да се снима в предавания, да дава интервюта и да пътува. Целият този стрес е изключително опасен за здравето на все още нероденото бебе на двойката.

Според източници на „Daily Star“, Кание е споделил притесненията си, че ако Ким продължава с това бясно темпо, тя неминуемо ще се разболее в най-скоро време. Източникът на изданието допълва, че музикантът дори е настоял любимата му да е придружавана непрекъснато от лекар, който да следи състоянието й във всеки един момент.

Свързани статии

Кание се държи много отговорно към майката на бъдещото си дете и я закриля непрекъснато. Той иска тя да е в безопасност и да не се натоварва с излишно напрежение около ангажиментите и на двамата. Готов е да рискува кариерата си в момента, за да я защити, убеден е източникът на „Daily Star“.

Звездната двойка е заедно от април 2012 година, а през декември обявиха щастливата новина, че ще стават родители.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
!!! ( преди 11 години )
Кание се тревожи за бебето на Ким.... и на комшията ,какви са тея заглавия ?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар