Бременност

Кои дами от шоубизнеса заченаха трудно

Въпреки всичко доказаха колко силна може да бъде една жена в стремежа си да стане майка

12.08.2013г. / 11 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

В Холивуд не всичко е розово както си го представяме. Много красиви дами, на които се възхищаваме, имаха своите порблеми при зачеването на децата си. Дали заради напредналата възраст или заради не малкия стрес, на който са подложени, те водиха дълга борба с безполодието.

Свързани статии

Въпреки всичко доказаха колко силна може да бъде една жена в стремежа си да стане майка. Вижте кои дами заченаха трудно бебетата си.

Марая Кери

През 2008 година певицата претърпя спонтанен аборт. След него се наложи да приема прогестерон, хормон, който често се изписва за плодовитост, както и за подпомагане износването на бебето. Заедно с лечение с акупунктура Марая и съпругът й Ник Кенън вече са щастливи родители на близнаци. 

Селин Дион води дългогодишна война с безплодието, докато зачене своят първи син Рене- Чарлз през 2001 година. Неуспешните първи опити се дължат на това, че съпругът й Рене имаше малък брой сперматозоиди и се наложи лекарите да използват специална процедура - интрацитоплазмено инжектиране на сперматозоиди (когато един сперматоизоид се инжектира в яйцеклетката). Години след раждането на първия си син певицата претърпя спонтанен аборт, но през 2010 година тяхното семейство се увеличи с още двама души – близнаците Еди и Нелсън.

Кортни Кокс

Актрисата претърпя няколко спонтанни аборта. През юни 2004 година тя стана майка на дъщеричка, която кръсти Коко.

Марша Крос

През 2006 година звездата от сериала „Отчаяни съпруги“ призна, че преди да срещне съпруга си Том Махони се е опитвала да забременее с помощта на донор на сперма. През 2007 година тя стана майка на близнаците Идън и Савана, които винаги я придружават на снимачната площадка.

Брук Шийлдс

Тя също претърпява спонтанен аборт, преди да забременее с дъщеря си Роуан. През 2006 година на 40-годишна възраст тя стана майка за втори път на дъщеря на име Гриър.  

Снимки: Reuters

Коментирай