Бременност

15 оригинални начина да му кажете, че сте бременна

30.08.2006г. / 09 45ч.
Аз жената
15 оригинални начина да му кажете, че сте бременна

Ако рожденият му ден е скоро, изчакайте и му направете подарък – тест за бременност с положителен резултат, опакован в много хартии на дъното на голям кашон.

Теста за бременност можете да сложите и под мишницата си като термометър и да го помолите да види дали нямате температура.

Можете да купите торта със захарен щъркел отгоре. Само внимавайте да не е първи март – ще го помисли за мартеница.

Ако е първи април, кажете му: “През декември няма да си имаме бебе”.

А ако на първи април разберете, че сте бременна с близнаци, кажете: “Ние ще си имаме едно бебе”.

Ако наближава Коледа, оставете бебешки ританки под елхата.

Ако искате да му направите изненада – тип сувенир, сложете първата си ехографска снимка в рамка и я окачете на стената.

Ако е отишъл в Германия да купува кола, обадете му се да вземе по-голяма.

Ако не се засичате в къщи, оставете му рисунка с щъркел и бебе на хладилника. Там със сигурност ще я види.

Ако искате преживяването да бъде и еротично, направете му стриптийз на фона на песничката на Surecheck “Ако има две черти, бързо-бързо му звънни – бременна си вече ти”.

Ако се страхувате от реакцията му, кажете първо на по-големия си син. Така ще имате посредник, който ще отнесе първоначалния шок.

Ако искате изненадата да е наистина незабравима, спретнете му едно “Море от любов”, където да му покажат запис от първия ви ехографски преглед вместо послание.

Ако искате да съобщите нетрадиционно на колегите си, съберете ги и им кажете, че сте си намерили нова работа с работно време 24 часа на ден, 7 дни в седмицата, без право на отпуск и болнични и заплата от цели 160 лв.

Като съобщавате новината на баба си, погрижете се преди това да си е изпила хапчетата за кръвно.

На майка си няма смисъл да казвате – тя вече знае.

Коментар:
Толкова много искаме да имаме бебе, а не става.
Случайно попаднах на петнайсетте оригинални начина да му кажеш, че си бременна и ми стана много тъжно. Аз със сигурност бих измислила най-прекрасния начин да му го кажа.

Самия факт ще бъде най-хубавото нещо за него,само да стигна до там да трябва да му го кажа. Тъжното обаче е, че още не мога.
А толкова го искаме и двамата.

Бистра Маринова, 26г., София

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
Деси ( преди 11 години )
Бистра, не губи кураж! Аз също съм на 26 от 3 години със съпруга ми живеем с надеждата, че това ще бъде нашият щастлив месец, но някак си все не се случва.Преди 10 дни направих грешката тест за бременност преди даже да ми е закъснял цикъла. Беше положителен.Емоциите ни завладяха тотално и избързахме прекалено с разпространяването на новината.Днес цикъла ми дойде. Не ми се ще да описвам изживяното, но ниама да се откажа. Още по-малко да се отчаям. Ще имаме бебе каквото и да ни коства.Бъди силна! Вярвам, че чудото ще ни споходи! Прегръщам те!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 1 rate down comment
Виктория ( преди 11 години )
Тези начини са много интересни, но аз искам да попитам,става ли да му го кажа, като подарък за нова година? моля Ви дайте ми съвет!!!!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 1 rate down comment
Виктория ( преди 11 години )
Бистра, имай търпение, всичко става когато най-малко очакваш, или поне така стана при мен.Мъчехме се доста време, но неставаше, когато спряхме да мислим постоянно за това, сякъш Господ чу молитвите ни , и сега чакаме бебе :) .За това ти казвам имай търпение и най-вече вярвай.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар