Свободно време

Адриана Лима показа бременното си коремче на фестивала в Кан

Топмоделът е в прекрасна форма

19.05.2022г. / 14 31ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Getty

Снимка: Getty

Международният филмов фестивал в Кан, който ще продължи до 28 май, отново събра едни от най-големите имена в шоубизнеса.

По червения килим преминаха звезди като Ева Лонгория, Виола Дейвис, Джулиан Мур, както и прекрасната и бременна Адриана Лима.

Бразилският топмодел определено събра всички погледи, дефилирайки по червения килим с черна вечерна рокля с V-образно деколте и разкриваща наедрялото ѝ коремче. Tоалетът на Лима е дело на Olivier Rousteing, който е креативен директор на Balmain.

40-годишната красива Адриана показа прекрасна физическа форма, а някои сравниха смелата ѝ визия с тази на певицата Риана, която от началото на своята бременност, носи красиви тоалети, които са далеч от стилистиката на модата за бременни. 

През април Лима дефилира на ревю на Alexander Wang, като тоалетът, който представи, отново разкри коремчето ѝ и още тогава впечатли с  изключително стегната форма. 

В Кан тя бе придружена от партньора си Андре Лемерс, с когото очакват своето първо дете. Топмоделът има още две деца от брака си с бившия баскетболист Марко Жарич. 

Тук може да видите едни от най-красивите тоалети на фестивала в Кан. 

Снимка: Getty 

Коментирай