Мода

Финални номинации на Pantene

15.04.2005г. / 09 29ч.
Аз жената
Финални номинации на Pantene

Българските оскари за красота ще отличат неоспоримия талант на професионалистите в сферата на красотата на официалната церемония на 26-ти април в Народен театър “Иван Вазов”. Pantene за трети път ще събере най-значимите хора от света на модата и шоу бизнеса, които са допринесли за развитието на индустрията през изминалата година.

Тазгодишната церемония Pantene Beauty Awards ще представи награди в седем професионални категории: Фризьор на годината, Гримьор на годината, Стилист на годината, Моден фотограф на годината, Мъж / Жена модел на годината и Моден журналист на годината. Награди ще бъдат раздадени и в специалните категории: Най-стилен мъж, Най-стилна дама, Най-стилна дамска прическа, Най-успешно променен имидж и Spirit of Beauty Award. Специална награда “Коса на Pantene” ще бъде връчена за втора поредна година. Отличието ще бъде дадено на млада дама, която олицетворява красивата и здрава коса на Pantene.

Първоначалните номинации бяха определени от представители на медиите и експерти работещи в сферата на красотата. На следващия етап гласувалите селектираха по три личности във всяка категория, от които журито ще отличи победителите. Както и в предишните години експертното жури ще се състои от специалисти от българската модна индустрия.

Най-стилна дамска прическа

  1. Гала
  2. Евгения Калканджиева
  3. Ивайла Бакалова

Най-стилна дама

  1. Юлиана Дончева
  2. Ирен Онтева
  3. Гергана Грънчарова

Най-стилен мъж

  1. Графа
  2. Орлин /Каффе/
  3. Ники Кънчев

Модел на годината (категория жени)

  1. Елена Тихомирова
  2. Росица Черногорова
  3. Диляна Попова

Модел на годината (категория мъже)

  1. Владимир Карамазов
  2. Иво Гълъбов
  3. Христо Стоичков

Spirit of Beauty Award

  1. Бойко Борисов
  2. Ани Салич
  3. Магдалина Вълчанова

Най-успешна промяна на имиджа

  1. Здравко – Big Brother
  2. Магдалена Малеева
  3. Руши Видинлиев

Коментирай