Мода

Мечтите стават реалност с Pantene

25.04.2005г. / 11 29ч.
Аз жената
Мечтите стават реалност с Pantene

Утре се връчват Оскарите за красота Pantene Beauty Awards. Победителите, отличили се сред представителите на света на модата и шоу бизнеса у нас, ще бъдат обявени по време на гала церемонията по връчване на наградите за красота на Пантен, която ще се състои на 26 април в Народен Театър “Иван Вазов” в София. Водещи на събитието ще бъдат Мария Илиева и Руши Видинлиев. По време на гала церемонията, ще бъде обявена тазгодишната победителка, която ще грабне приза “Коса на Пантен”. Той олицетворява красивата и здрава коса, отговаряща на критериите на марката. Победителката ще представя световната марка на всички промоции през 2005. В организираната от Pantene Pro-V национална кампания за откриване на момичето с най-красива коса участваха 434 момичета. Победителката ще стане новото рекламно лице на Пантен и ще представя марката през 2005 г.

Кастинги за избиране на новото лице на Пантен се проведоха в 6 града в страната – Пловдив, Плевен, Варна, Стара Загора, Бургас и София. Победителките от регионалните кръгове на конкурса ще участват във финалния кръг, който ще се състои по време на поредното издание на Pantene Beauty Awards на 26 април в Народния Театър “Иван Вазов”. Тогава ще бъде обявена и новата носителка на титлата Коса на Pantene 2005 заедно с другите известни личности от света на модата и красотата.

Финалната селекция се проведе в периода от 17-20 април след журиране на представители на Проктър и Гембъл, рекламна агенция Грей и агенция Юнайтед Партнърс. Те избраха 6-те финалистки, които ще участват във финалния кръг по време на гала церемонията по връчването на българските Оскари за красота – Pantene Beauty Awards. Журито, което ще отличи победителката, включва известни личности от модния и шоу бизнес у нас.

Имената на финалистките са :

  • Биляна Петкова – Варна
  • Христина Митова – София
  • Десислава Стоенчева – Плевен
  • Мая Иванова –Стара Загора
  • Мая Филипова – Пловдив
  • Зара Крумова – Бургас

Коментирай