Мода

Бански с екзотични цветя

16.05.2005г. / 10 11ч.
Аз жената
Бански с екзотични цветя

Водещата френска марка за бельо Etam вече подготвя своите клиенти за наближаващия летен сезон. Тя предлага колекция включваща над 30 модела от бански костюми, съобразени с най-новите френски модни линии в представителния си магазин в София. Почитателките на ярките, жизнени цветове ще открият подходящи бански, в тон с актуалните тенденции от настъпващото лято.

Разнообразието на модели от колекцията на Etam ще достави истинско удоволствие на всички дами, решили да се доверят на френската марка в избора си на бански костюми за лятото. В столичния бутик Etam вече се предлагат над 30 модела от 7-те летни линии, в които се открояват няколко основни актуални мотива – оригинални точки, черти и цветя, както и ярки електрикови цветове. Банските костюми се предлагат на атрактивни цени, а във всяка от линиите е водещ конкретен мотив, отговарящ на различен стил – нежни пастелни цветове, ярки, слънчеви и приветливи нюанси, екзотични цветя от островите. Новите седем линии са: Riviera flash back, Crazy Beach, Electrified harmony, Noir et Blanc, Meli-melo, Alter Ego, Savane.

Хит на лятото се очертава да бъдат банските от Колекцията Meli-melo, която предоставя възможност на всяка дама сама да избере подходящия размер и десен отделно на горнището и долнището на банския костюм. Еtam е първата марка на българския пазар, която предлага възможност за такава свободна комбинация наред с едно нестандартно предложение – бански с водни подплънки, които имат силно повдигащ ефект. Почитателките на модерните ярки цветове ще оценят колекцията Crazy Beach, вдъхновена от карнавала в Рио, както и Savane, която има основен акцент върху зеленото, което вече навлезе като най-актуален цвят в модните тенденции.

Всичко това може да бъде намерено в елегантния бутик “Etam” на бул. “Витоша” 31-33, който отвори врати за своите клиенти на 27 октомври миналата година. Столичани са първите, които имаха възможността да оценят високото качество на марката завладяла света през последните 70 години.

Можете да се регистрирате и да участвате в специалната томбола на магазин Etam.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Sladurankata ( преди 11 години )
tozi saita s1d1rja stra6no malko info.no v1preki tova si go biva ;)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар