Мода

Отново българка на световно модно списание

06.10.2005г. / 10 09ч.
Аз жената
Отново българка на световно модно списание

Силвия Рангелова, топмодел на агенция “Визаж”, засне корицата на още едно световно модно списание – “DEUTSCH”. Октомврийският брой на изданието е вече на пазара в Германия, но корицата е заснета в САЩ.

По време на краткия си престой в Ню Йорк, Силвия засне и фотосесии за испанското издание на “VOGUE”, испанското и американското издание на “HARPER`S BAZAAR”, немското издание на “ELLE” и италианското издание на “GLAMOURE”. Освен това тя участва и в осем ревюта, провели се в рамките на нюйоркската седмица на модата, сред които са дефилетата на Nikole Miller и Diesel.

В САЩ Силвия Рангелова е презентирана от три месеца от агенцията, за която работят Наоми Кембъл, Ева Херцигова и Линда Войтова – “1 Model Management”. За този кратък период агентите й успяха да наложат Силвия изключително успешно на американския пазар. В следствие на това, красивата блондинка бе ангажирана и за седмицата на модата в Милано, която се провежда в момента. През изминалите четири дни тя участва в ревютата на “EMPORIO ARMANI”, “GIORGIO ARMANI”, “MAURIZIO PECORARO” и “DAKS”.

Коментирай
Свободно време