Мода

Модно шоу с празнични тоалети и бельо разтърси София

Два дни утвърдени топмодели дефилираха под акомпанимента на Орлин Павлов, Белослава, Мастило и Tri-О-Five

04.12.2012г. / 10 13ч.
Аз жената
Модно шоу с празнични тоалети и бельо разтърси София

Двудневен моден спектакъл събра в софийския The mall популярни лица и стотици посетители на търговския център. В първия ден на шоуто – събота, 1 декември 2012 – известни топмодели демонстрираха ежедневни тоалети, вдъхновени от уличната мода, а втората вечер продължи с предложенията на марките от мола за бляскавите празнични дни. И двете ревюта протекоха под акомпанимента на DJ Мартен и музиката на популярни български изпълнители, сред които Орлин Павлов, Белослава, Мастило, Tri-O-Five, Богомил, Рафи и Дивна.

В неделя спектакълът започна със страстно танго, което напомни на гостите на модното шоу, че доброто настроение винаги е придружено с много музика и танци. Ревютата стартираха с дефиле на марката, която облече не само манекените, но и водещата Миленита. Предложения за мъжете отправи български моден бранд. Манекените представиха облеклата под акомпанимента на очарователната Белослава и нейния бенд. Впечатляващ акцент в представянията беше ревюто с чанти, които бяха демонстрирани от танцьори, облечени в стила на Карл Лагерфелд.

Музикантите от Tri-O-Five предложиха на гостите приятна джаз пауза, преди на сцената отново да се появят моделите, този път с елегантни вечерни тоалети. Последваха изпълненията на група Мастило. Орлин Павлов привлече вниманието на публиката не само с прекрасната си музика, но и с очарователната си компания – по време на изпълненията му моделите дефилираха с впечатляващо бельо и бижута. Дефилето завърши с изпълнение на съвместното парче на Орлин и Бобо – „Секунда“.

Празничните тоалети бяха представени от топмоделите на агенция „Ивет Фешън“. Сред тях беше Емилия Дренкова, работила в Париж, Милано, Ню Йорк, Токио, Берлин и Атина. Снимала се е с някои от най-големите имена в световната модна фотография, като Винсент Петерс и Патрик Демаршие. Била е рекламно лице на световна козметична марка и на Paola Frani. Компания на топмодела на подиума правиха артистичната Ивета Димитрова и Християна Димитрова. В ревютата се включи и талантливата джаз и соул изпълнителка Алекса.

Водеща на модния спектакъл отново беше лъчезарната Миленита. Стилист на фешън шоуто беше Августина Маркова-Тути, която се грижи за перфектната визия на Мариана Попова, Глория, Анелия, Миро, Мишо Шамара и др.

Сред гостите на събитието бяха забелязани ценители на модата като Кристина Патрашкова, попизпълнителката Рут Колева, Ирина Папазова, Иво Танев, Ива Екимова и Соня Немски. Шоуто беше предшествано от серия изненади в различни метростанции и атрактивен флаш моб, който превърна The mall в най-големия танцуващ търговски център този уикенд и насочи вниманието на младите към средствата за предпазване от СПИН.

Коментирай
Свободно време