Мода

5 модни хита за Нова година

Страхотни модни предложения за новогодишната нощ

06.12.2012г. / 17 01ч.
Нина Иванова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Дами, Нова година приближава, а вие готови ли сте с избора на тоалет? Ако още не, тогава запознайте се с нашите 5 модни предложения. Ако пък сте решили вече какво ще облечете за новогодишното парти, нашите идеи може да ви разколебаят...

1. Вратовръзка и папийонка

Нестандартно предложение, но пък може да изглежда много секси за мъжете. Върху костюм от впит панталон по вас, съчетан с вталено сако и бяла риза, също по тялото, закопчана високо, ще отива страхотно една вратовръзка или папийонка. Изборът остава за вас между двата атрибута, но при всички положения, ще сте различна на партито!

2. Червена рокля над коленете

Роклята е вечен и класически вариант, който вие може да разчупите с избора си на къса рокля. Цветът нека е фатално червен, а дължината малко над коленете.

В никакъв случай не избирайте минижуп, за да не придърпвате през цялата вечер полата надолу, а да се чувствате комфортно. Червеният цвят е задължителен, ако търсите ефекта на фатална изкусителка!

3. Блясък, камъни, пайети!

Парти кралицата може да изглежда само по един начин – блестяща! Роклята й е златна или сребърна, с много пайети, камъни, лъскави нишки, които правят тоалета изключително секси. Това е визията на холивудските актриси, ако сте привлечени от звездния блясък, изберете такъв тип тоалет.

4. Флорални мотиви 

Вярно, че лятото отдавна остана зад гърба ни, но нищо не пречи да си го припомним с рокля с флорални мотиви.

Едва ли ще има друга дама с подобен тоалет, така че ако търсите нещо различно и в същото време нежно и деликатно, това е вашият тоалет.

5. Секси цепка

От тазгодишната церемония на Оскар-ите не можем да забравим умопомрачителната рокля на Анджелина Джоли, чиято цепка разкриваше безкрайните й крака. Ако търсите подобен ефект, цепката на роклята или полата е добър избор за вечерния ви тоалет. И все пак, за да спазите етикета и да не прекалите с кича, нека цепката е до средата на бедрото, не по-високо.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
данина иванова ( преди 11 години )
Свободно време