Мода

Червена или черна коса е хитът на сезона?

На каква възраст да започнем да боядисваме косата си?

16.01.2013г. / 11 35ч.
Вергиния Генова
Снимка:Reuters

Снимка:Reuters

Вероятно сте се питали коя е най-подходящата възраст да започнете да боядисвате косата си? Може би не си спомняте кога и защо сте боядисали косата си за първи път, но ако имате дъщеря тийнейджърка и тя реши да си боядиса косата в 7-8 клас може би ще й кажете, че е малка да започва с химията. Първо трябва да я научи теоретично, залягайки над учебниците. Или пък накрая ще се предадете и ще се съгласите на някакъв по-нормален цвят, вместо перхидролено бяло, розово или вбесяващо червено.

 

Свързани статии

Та коя възраст ви се струва най-подходяща да започнем да боядисваме косата си?

Практичните жени със здрава и хубава коса сигурно биха казали – като започнем да побеляваме. Логичен отговор – косите за боя са създадени именно за това да връщат цвета на косата.

Непостоянните жени биха казали – винаги когато имаме боя под ръка. Трябва да се експериментира с всичко в живота и да се научава от личен опит. Супер, стига тези експерименти да не ти скъсят живота и съсипят здравето.

Бизнес настроените жени биха казали – когато трябва да докараме по-добра визия с цел по-успешни преговори и по-бързо изкачване по стълбичката на успеха.

Мъжеловките пък може би биха си признали, че залагат на по-русото, за да си хванат по-готино гадже. След като се омъжат и имат няколко деца, изведнъж желанието им за боядисване на косата изчезва – явно удовлетворени от постигнатия резултат.

Ветропоказателите – тези, които стриктно се интересуват и придържат към модните тенденции на сезона ще прочетат първо всички статии, засягащи новите хитове, ще се консултират с модните канали и чак тогава ще боядисат косата си.

Колкото жени, толкова причини да боядисваме и да не боядисваме косата си. А каква е вашата причина? И вашият цвят боя?

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
анонимен ( преди 11 години )
и аз гласувам за естествената
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 0 rate down comment
малта ( преди 11 години )