Мода

Модерното бельо за пролет-лято 2013

„Невидимо“, закачливо, женствено, модерно бельо

29.01.2013г. / 13 00ч.
Аз жената
Снимка: Triumph

Снимка: Triumph

И този сезон, пролет-лято 2013, марката Sloggi предлага на дамите широка гама продукти – от популярните „невидими“ серии, до закачливо женствената линия, които гарантират добро самочувствие, свежест и комфорт през целия ден.

Актуалните цветове за пролетта ще варират от коралово и тюркоаз до нежнорозово и бежово.

Любимите на много дами безшевни, лазерно изрязани гащички са в няколко варианта в зависимост от вида на материята – копринено мек микромодел или памук с ликра.

Нещо, което се появява за пръв път на пазара обаче, е серията Light Illusion – удивително меко бельо от абсолютно гладка материя с декоративен 3D ефект, който очертава красива дантела в контрастен цвят. Бельото е безшевно, не се усеща при носене и не се забелязва под дрехите, но притежава очарованието на класическото дантелено бельо.

Снимка: Triumph

Апликации от истинска дантела придават романтична женственост на другата нова серия, неслучайно наречена Preciuos. Изработена е от иновативната материя Tencel, която е нежна и мека като коприна, абсорбираща като памук и здрава като лен. Дантелата е с атрактивен дизайн в два различни мотива и е абсолютно гладка. Чашките на сутиена са изработени по нова технология "Lissome" – те са безшевни, олекотени и осигуряват перфектна поддръжка.

Предложенията за силния пол са две серии, които се предлагат в удобни двойни опаковки и класически цветове – черно, бяло, сиво и елегантно райе. Класически е дизайнът и на другата мъжка серия. Тя се предлага в бяло и морскосиньо, с брандиран колан и декоративни акценти в червено.

Коментирай