Мода

H&M отваря четвърти магазин в столицата

Известната шведска марка ще зарадва почитателите си с още един магазин в София

22.02.2013г. / 14 13ч.
Аз жената
H&M отваря четвърти магазин в столицата

Шведската модна компания H&M открива още един магазин в София, в 11 ч., на 28 март 2013. Разположен на площ от 2500 кв. м и включващ всички концепции магазинът ще се намира в най-новия мол в столицата – Paradise Center на бул. „Черни връх“ .

"Развълнувани сме от откриването на осмия си магазин в страната, и то в такава вълнуваща  локация като Paradise Center - първият лайфстайл мол. България е важен пазар за нас. Хората тук имат афинитет към модата и ние се стремим да посрещнем и надхвърлим техните очаквания. С четвъртия H&M магазин в столицата следваме една от основните си цели - винаги да доставяме качествена и устойчива мода на най-добри цени по-близо до клиентите си", заяви Доминик Фантачино, регионален мениджър H&M България.


На 28 март магазинът ще отпразнува откриването с карти ваучер на стойност 20 лв. за първите фешън маниаци от опашката. H&M Paradise Center заема площ от 2 500 кв. метра и ще включва концепциите Ladies, Men, Kids, Youth, H&M Sport,  Man Modern Classic,  HM+, Accessories, Mama и Men Dressed,  като включва и най-доброто от устойчивата линия  H&M Conscious. Магазинът ще работи от понеделник до неделя от 10 до 22 часа.

Тази пролет H&M успешно съчетава тенденциите в колекциите си, изработени  от устойчиви материи като органичен памук, рециклиран полиестер и тенсел. Любителите на модата ще открият вълнуващи трендове на достъпни цени като бохемски стил, свежи пролетни линии и ключови монохромни модели.

Коментирай
33 rate up comment 11 rate down comment
една ( преди 11 години )
Веригата на бедните. Лош вкус и доста посредствено качество.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време